≫ 

Potresna ispovest majke dečaka (4) kome je biciklista slomio lobanju u Nišu: Bacio mi je dete na beton i produžio kao da ništa nije bilo (FOTO)

Biciklista se iznenada stvorio iza nas, leteo je nizbrdicom a umesto da koči, on je još motao pedale. Uspela sam da kriknem neee...ali je bilo kasno. On je bukvalno odneo moje dete. Zgrabila sam ga u naručje, dete je vrištalo

  • 31

- Strašno smo potreseni, on je ionako slabašan, čuvamo ga kao malo vode na dlanu. Muž je čitavu noć plakao kraj njegovog kreveta, nije ga ostavljao ni za sekundu, bolnicu je napustio tek kada ga je policija pozvala da identifikuje tog čoveka koji nam je umalo ubio dete – uznemireno je ispričala za Telegraf.rs Sanja Filipović, majka četvorogodišnjeg M.S. kojem je Miodrag S. (69) slomio lobanju udarivši ga biciklom.

Igra se za dlaku završila tragično za dvoje dece u Novom Sadu: Spasli ih vatrogasci u poslednji čas

Do nesreće je došlo u nedelju oko 17.30 sati dok je Sanja sa suprugom, sinom (4), ćerkom (14) i godinu dana mlađom sestričinom šetala Tvrđavom.

- Za tren sam se okrenula videvši zrelu dudinju u nameri da je uberem znajući da ih sinčić obožava. Biciklista se iznenada stvorio iza nas, leteo je nizbrdicom a umesto da koči, on je još okretao pedale. Uspela sam da kriknem neee...ali je bilo kasno. On je bukvalno odneo moje dete. Zgrabila sam ga u naručje, dete je vrištalo...

- Grlila sam ga, dozivala, suze su me oblile, nisam znala hoće li preživeti... Ta slika mi je neprestano pred očima... Cele noći sam razmišljala o tome, zašto sam se okrenula da uberem voćku - drhteći majka je opisala nesreću u kojoj je umalo ostala bez detenceta.

Niška tvrđava, mesto nesreće/Foto: Telegraf

Ono što je strašno boli je što je biciklista produžio kao da se ništa nije desilo iako su ga očajni roditelji dozivali.

- Nije se ni okrenuo, suprug je trčao kao bez duše za njim, uspeo je da ga stigne kod izlaza iz Tvrđave i da ga zadrži. On mu je kazao - pusti me, nemam kočnice... Sav se tresao pa mu je Zoran dozvolio da ode, strahujući da mu ne pozli. Ni sada mi nije jasno kako je tako mogao da postupi, valjda i on ima decu, unučiće... Ima li srca, da li može da shvati šta nam je učinio?!

- Naše muke, ono što preživljavamo od juče ne može niko da plati. Ne želimo od njega ništa, nikakvu odštetu, neka ga gone i sude mu oni kojima je to zakonska dužnost. Mogao je da nam ubije dete, da je pao na njega usmrtio bi ga na mestu, pitam se ima li taj čovek savesti – zaključuje revoltirana žena.

Biciklista je leteo nizbrdicom a umesto da koči, on je još okretao pedale/Foto: Telegraf

Niška policija je potvrdila da je došlo do nesreće u kojoj je četvorogodišnjak zadobio teške povrede te da će Osnovnom javnom tužilaštvu protiv bicikliste zbog toga biti podneta krivična prijava.

VIDEO Nišava, mesto gde je upao u vodu maloletni D. Đ.:

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sss

    14. maj 2018 | 23:56

    Ja sam biciklista bio Ali današnje bicikliste su sebi dali mnogo za pravo

  • Nina

    14. maj 2018 | 23:09

    Majko,budi jaka,bice tvoj momak dobro! Zao mi je sto vam se desilo ovako nesto! Saosecam sa vama!

  • Snege

    14. maj 2018 | 23:00

    Strasno, nema kocnice, pa nemoj ni da vozis onda idiote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA