Uhapšeno šestoro Novosađana: Policija zaplenila narkotike i ručne bombe

Policija je pronašla 16,2 kilograma marihuane, 4,5 kilograma ekstazija, ručne bombe M75 i M52, lovačku pušku, kao i opremu za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Sadu i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su više od 20 kilograma narkotika i 10 ručnih bombi i uhapsili šest osoba.

U zajedničkoj akciji policije Srbije, Nemačke i Rumunije uhapšeno osmoro zbog krijumčarenja ljudi

- Pretresom stanova, na četiri lokacije, policija je pronašla 16,2 kilograma marihuane, 4,5 kilograma ekstazija, ručne bombe M75 i M52, lovačku pušku, kao i opremu za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima - navodi se u saopštenju MUP-a.

Uhapšeno je šestoro Novosađana, M. L. (21), J. L. (27), D. M. (45), D. M. (21) i dvojica maloletnika, osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i prodaju opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija pronašla ručne bombe M75 i M52, Foto-Ilustracija: Profimedia/Alamy

Svi osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti dovedeni na saslušanje nadležnim pravosudnim organima, saopštio je MUP.

VIDEO: Zaplena oružja, policija pronašla zolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA