≫ 

Jezivo samoubistvo? Taksista u Beogradu uleteo u kontrasmer i zabio se u kombi sa šestoro ljudi

Poginuli Milomir Belić je upravljao neregistrovanim autom, prepunim smeća, a u poslednje vreme je imao psihičkih problema

  • 7

Bivši taksista Milomir Belić (65) ubio se u subotu uveče, oko 23.50 časova, tako što je "opel astrom" namerno uleteo u kontrasmer na auto-putu na Novom Beogradu i direktno se zabio u "folksvagen kedi". Belić je na mestu ostao mrtav, dok je šestoro putnika iz mini-vena pukom srećom preživelo stravičan sudar, piše Informer.

Strašna nesreća u Beogradu: Jedna osoba poginula, a šestoro povređeno u sudaru četiri automobila na Bežanijskoj kosi

Belić je upravljao neregistrovanim autom, prepunim smeća, a u poslednje vreme je imao psihičkih problema. On je vozio "opel astru" suprotnim smerom najmanje 650 metara od isključenja za Tošin bunar. U policiji pretpostavljaju da je čovek hteo da se ubije zbog psihičkih problema.

Belić se nekoliko godina nije bavio taksiranjem, Foto-ilustracija: Flickr/Claudio Riccio

Bojan Marić (38) koji je upravljao "kedijem" i njegovi saputnici nisu teže povređeni.

- Svi su bili uredno vezani, dok Belić nije imao vezan sigurnosni pojas u svom vozilu. Dvoje povređenih su prevezeni u Urgentni centar, a ostalima je pomoć ukazana na mestu udesa - kaže sagovornik iz policije.

ŽIVEO KAO BESKUĆNIK

Istragom je utvrđeno da je Belić ranije radio kao taksista, ali da se time ne bavi već nekoliko godina. On je iz Zemuna, a njegovi poznanici su potvrdili da je u poslednje vreme bio psihički netabilan. Auto mu je stalno bio pun otpada, živeo je kao beskućnik, iako to nije bio. Sve ukazuje na to da je želeo da okonča sebi život u svom autu, navodi izvor iz istrage.

Belićevo telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije, koja bi trebalo da pokaže da li je u momentu nesreće bio pod dejstvom alkohola ili nekih psihoaktivnih supstanci.

VIDEO: Bahatost ga je koštala samo 50 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    21. maj 2018 | 06:55

    Ovo je pokusaj ubistva jednog ili vise lica ,a nikako samoubistvo

  • Zoran

    21. maj 2018 | 08:04

    Da je hteo da se ubije odmah bi prvog udario kad je izasao a ne vozio preko 600 metara a drugo pise da su ga nekoliko njih izbeglznaci on nije isao na auto nego drzao jednu stranu a ovaj jadnik ili ga nije ocenio ili nsmerno nije hteo da se skloni

  • Robert

    21. maj 2018 | 10:27

    Znsli su da je u problemu a niko nije prijavio ? A pa da kome kad drzava ne funkcionise inace ne bi ni mmoda bio u depresiji !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA