≫ 

Stric taksiste ne veruje da je izvršio samoubistvo: Nije imao razloga da se ubije, niti je pričao da ga nešto muči

Čuo sam se s njim pre oko mesec dana, nije pričao da ima bilo kakvih problema

  • 4

- Taksista je sigurno izgubio orijentaciju i ušao u kontrasmer na auto-putu. Ne verujem da je imao nameru da se ubije jer nije imao razloga za tako nešto - kaže stric taksiste M.B, koji je u subotu oko ponoći poginuo u udesu kod Geneksa vozeći u suprotnom smeru.

Podsetimo, M.B. se automobilom "opel astra" kod Tošinog bunara uključio na auto-put i u kontrasmeru vozio oko 600 metara, usput se mimoišavši s nekoliko vozila dok se nije direktno sudario s "kedijem".

Jezivo samoubistvo? Taksista u Beogradu uleteo u kontrasmer i zabio se u kombi sa šestoro ljudi

U vozilu s kojim se sudario bilo je šestoro ljudi, od kojih je troje teže povređeno, a drugo troje lakše.

Njegov stric rekao je da je njegov sinovac živeo na Bežanijskoj kosi.

- Imao je svoj stan tamo. Razveden je, a u tom braku je dobio dvoje dece. Sin je ostao da živi s njim, a ćerka s majkom. Čuo sam se s njim pre oko mesec dana, izjavio mi je saučešće kad je rođaka preminula. Ne verujem da je želeo da se ubije, nije pričao da ima bilo kakvih problema - kaže sagovornik.

On nije mogao da se seti za koje je taksi udruženje M.B. radio, dodavši da je iz medija saznao da je automobil bio neregistrovan.

Teške, višestruke povrede u ovom udesu su zadobila tri muškarca starosti 28, 30 i 38 godina i 30. godišnja žena, a lakše su povređene dve žene starosti oko 26 i 27 godina.

VIDEO Policija u Novom Pazaru odgovorila muškarca od samoubistva:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FD 22 05 2018

    22. maj 2018 | 06:05

    Nisu vezali pojas

  • R line

    22. maj 2018 | 17:21

    Izgubio orijentaciju i upao u kontra smer na autoputu?Ma dajte molim vas ne lupajte gluposti i ja sam taksista i kad sam najmorniji i kad mi se prividjaju beli miševi po haubi nema šanse da udjem u kontra smer a pogotovo ne na auto putu.Klasično sračunato samoubistvo i to na delu gde ga teško mogu videti pri dolasku iz pravca aerodroma u najbržih traci.

  • Garfild

    22. maj 2018 | 21:05

    Ja sam vozio u kontra smeru i do Kragujevca sam stigao.. nije mi bilo nista. Ovaj je hteo samoubistvo da izvrsi.. Namerno se zakucao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA