Ispovest devojčice (16) koju je komšija (72) pokušao da siluje u Borči: Skidao me i stiskao vrat, a onda je počeo da me ljubi

- Okretala sam glavu i pokušavala da ga odguram, ali je bio jači - priča devojčica i dalje pod velikim stresom

  • 7

- Shvatila sam da nema nikog da mi pomogne i da moram sama da se izvučem, jer mi je kroz glavu prošlo da na kraju može da me ubije. Bio je mrak, vraćala sam se kući. Komšija me je iznenada uhvatio za ruku i uvukao u dvorište, a onda i u kuću. Zaključao je vrata i odgurno me na krevet. Počeo je da me dodiruje po telu. Rekao mi je: "Imaš energiju koju nema niko, drugačija si od svih, baš si posebna" - priča Z. Đ. (16), koja je jedva pobegla od Serafima M. (72).

Komšija uvukao devojčicu u kuću u Borči, pa je dodirivao po telu: Otac besan uleteo unutra, a tek je onda nastupio haos

Devojčicu je u Borči u nedelju oko 23 sata komšija oteo sa ulice i pokušao da siluje u svojoj kući. Ona je srećom uspela da pobegne, a Serafim M. je iste večeri uhapšen.

- Krenuo je da me skida. Otkopčao mi je duksericu i pantalone, sve vreme me stežući za vrat i pokušavajući da me poljubi u usta. Okretala sam glavu i pokušavala da ga odguram, ali je bio jači - priča devojčica i dalje pod velikim stresom.

Kako nam je objasnila, tada se setila svoje najstarije sestre i njeniha saveta šta da radi ako se nađe u nekoj teškoj situaciji.

Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay

- Ona me je učila da u uvek u početku treba odreagovati mirno i lepo, i ako to ne uspe, onda koristiti silu. Shvatila sam da u tom trenutku ne može niko drugi da mi pomogne i da moram sama da se izvučem. Uplašila sam se da ako počnem da vrištim da će ga to možda naterati da mi nešto još gore uradi, da me udari ili izbode nožem - rekla je za Kurir Z. Đ.

- Setila sam se da ima zečeve i počela sam da ga zapitkujem za njih. Tada je malo popustio stisak. Znala sam da mi je to jedina šansa. Trgnula sam se i u trenu skočila do vrata. Ne znam ni sama kako sam ih otključala, ali sam uspela da izletim i otrčim u svoju kuću - kaže, dodajući da je manijak za njom vikao: "Družićemo se mi opet!"

Nesrećna devojčica kaže da iako je dva dana prošlo od napada, još ne može da se smiri.

Foto: Pixabay

- Nisam spavala tri noći. I dalje mi je pred očima slika kako me steže za vrat i pokušava da me ljubi. Kad pogledam kroz prozor, vidim njegovo lice. Imam osećaj da konstantno vreba od negde. Ne smem da izađem na ulicu još uvek.... On živi prekoputa nas i kad pogledam u njegovu kapiju, setim se svega. Tih neprijatnih dodira, hiljadu puta me poljubio u obraz - ispričala je hrabra devojčica.

Otac napadnute Z. Đ, Miodrag, kaže da ljudi poput Serafima M. ne zaslužuju da žive.

- Da se ja pitam on bi dobio metak u čelo, ali pošto se ne pitam, mogu samo da se nadam da će dobiti doživotnu robiju. Jedno je šta je pokušao da uradi mom detetu, a drugo to kroz šta ona danas prolazi. Niko od nas ne sme da joj priđe i da je poljubi - kaže Miodrag, koji ukupno ima četiri ćerke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Omon🇷🇸🇷🇺

    22. maj 2018 | 23:52

    Sta se ovo vise dogadja sve vise ludaka na ulicama. Ove bolesnike treba kastrirati kao poslednje dzukele,i onda ih peglati za dorucak rucak i veceru i za uzinu. Treba da pojedu batine da zapamte kad su se rodili.

  • Немања ПФК

    22. maj 2018 | 23:10

    Иста казна треба да буде и за покушај силовања јој шта ће му у затвору радити боље му је да се убије

  • Vesna Rovčević

    23. maj 2018 | 03:24

    Gde je sad onaj đavo i njegovi glasači koji su mu dali pluseve za vest o ovom pokušaju, silovanja ili ubistva koji je napisao:= Lucifer 1. 21.05.2018 - 14:13 Treba biti u komentaru kod ovog slučaja oprezan,možda je u pitanju obična komsijska svađa, pa je deda okrivljen za navodno delo.Možda druga strana ima druge motive,ovo im je najbolji za obračun sa dedom, istraga treba da pokaže neku istinu,ovo je samo izjava i kontra izjava.=== U Srbiji ima više manijaka nego što se pretpostavlja, a neki se čak reklamiraju i na internetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA