Preminuo Nišlija koga je pregazio viljuškar

Zbog težine povreda dijafragme i trbušne aorte nije preživeo

  • 3

Radnik Z.P. koga je juče u Elektronskoj industriji pregazio viljuškar preminuo je od zadobijenih povreda u niškom Kliničkom centru. Kako je potvrđeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, čovek je imao višestruke telesne povrede.

- Pacijent je primljen u 16 sati sa teškim povredama, primenjena je reanimacija, operisan je, operacija u kojoj su učestvovali opšti, vaskularni i grudni hirurg trajala je dva sata, ali zbog težine povreda dijafragme i trbušne aorte je preminuo – rečeno je u KC.

Čovek je stradao prilikom istovara viljuškara iz kamiona. Tužilaštvo se izjasnilo da u ovom dogadđaju ima elemenata krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    23. maj 2018 | 11:31

    Em fizikalac em da pogine! Zatajila bezbednost na radu.

  • Srboljub

    23. maj 2018 | 11:49

    Laka mu zemlja. Koliko godina je imao?

  • Realista

    23. maj 2018 | 19:39

    Bože sačuvaj. Poginu jadan radnik radeći za minimalac, da obezbjedi koru hljeba. Kad nas bezbjednost na radu ne postoji. Ja evo vozim viljuškar 5 godina i još mi gazda nije dao da položim licencu ali eto, morao sam potpisati ugovor o radu, gdje stoji da sam viljuškarista. A da ne pričam još milion poslova koje obavljam mimo tog. Tako je skoro u svakoj firmi. Da mi je vidjeti da gazde počnu odgovarati za svoju bahatost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA