≫ 

Monstrum napao ženu (22) dok je u naručju držala bebu i izbo je nožem 18 puta: I dete zadobilo posekotine

Zabadao joj nož i u blizini srca

  • 12

Katarina T. iz Gornje Gušterice (22) u blizini Gračanice zadobila je teške povrede u predelu ruku i grudnog koša koje joj je u četvrtak popodne nožem naneo tri godine stariji suprug Milan T. Posle prve pomoći pružene u bolnici Prištini i opservacije u KBV u Kosovskoj Mitrovici, mlada žena je opremljena na dalje lečenje u KBC u Kragujevcu.

- Iako je stanje pacijentkinje izuzetno teško, jer se radi o jako ozbiljnim povredama, ona je posle reanimacije u našem Kliničko -bolničkom centru otrpemljena za Kragujevac u svesnom stanju - kaže za "Novosti" dr Milan Ivanović, direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici.

Napao je "zvonom za šurenje svinja"! Mostruoznom silovatelju tašte iz Barajeva povećana kazna na šest i po godina zatvora

Naglasio je da je nesrećna žena zadobila 18 uboda nožem u predelu ruku i dva uboda u predelu grudnog koša nadomak srca.

Mada je drenaža pluća pacijentkinji urađena u bolnici u Prištini, rodbina je odbila operaciju u ovoj zdravstvenoj ustanovi tako da je ona potom opservirana u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

Nožem joj je ciljao srce/ Foto: Pixabay

Kako ističe dr Ivanović, nesrećna žena je zadobila pet proboda nožem u predelu desne, petnaest na levoj ruci, pritom su joj povređeni mišići i krvni sudovi, a povrede u predelu grudnog koša jako su ozbiljne. Posle reanimacije i transfuzije krvi u bolnici u Kosovskoj Mitrovici ona je u svesnom stanju prevezena na dalje lečenje u KBC u Kragujevcu.

Iako je bilo indicija da je prilikom nasrtaja na suprugu, Milan T. povredio i bebu, u stanici kosovske policije u Gračanici negiraju da je dete povređena, ali da je nesrećna žena u kritičnom stanju bukvalno spasena u zadnjem trenutku.

- Posle nanetih povreda Milan T. je otišao, a povređena žena je puzeći uspela da dođe do dvorišta, odakle su komšije i rođaci pozvali policiju i Hitnu pomoć - kažu u gračaničkoj policiji.

Muškarac je bio siguran da je ubio ženu/ Foto-ilustarcija: Profimedia/Alamy

Nedugo zatim u obližnjem selu nasilnik je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati.

Iako je mislio da je ubio suprugu, Milan T. nije pokušao da pozove Hitnu pomoć, niti se preda organima reda. Takođe, Katarina sa kojom ima dvoje maloletne dece i ranije ga je prijavljivala za nasilje u porodici.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko.pedantic

    25. maj 2018 | 20:15

    Zivot bi dao da imam moci samo da sudim ovakvim ljudima 18 puta bi ga bacio za zgrade pa ako prezivi dobro je,reciprocne mere za ludake i monstrume bez imalo trunke milosti.Za sve delije koji biju zene ,pod voz odmah,za one koje ubiju zene,zakopati zive,za pedofile ubice dece,sve ih stavljat u neki podrum kao komore i ne otvarat nikad vise e tada cemo krenuti napred kao drustvo,zlatni hitler zlatnii

  • Vera

    25. maj 2018 | 18:58

    Odredzen mu ke pritvor od 48 sati, koji pritvor nesrece jedne ovakve odmah na vesala na glavnom trgu da vise ni kednom idiotu ne padne na pamet ovakva stvar!!!

  • Zoran

    25. maj 2018 | 18:35

    Kratak postupak sreljati ili obesiti ludaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA