≫ 

Ubijen vlasnik auto-perionice na Karaburmi: Napadač ispalio nekoliko hitaca i pobegao motorom, proglašena akcija "Vihor" (FOTO S LICA MESTA)

Dragoslav M. (43) ubijen je u pucnjavi u Višnjičkoj ulici, ispred svoje auto-perionice

  • 13

Dragoslav M. (44) ubijen je u pucnjavi u Višnjičkoj ulici na Karaburmi, ispred svoje auto-perionice, večeras oko 20.30 časova. U pitanju je kriminalni obračun, a kako saznajemo, Dragoslav M. ima dosije u policiji.

Izrešetani gradski autobus, stan i "mercedes" navijača Alkatraza: Dvoje nedužnih za dlaku izbegli ranjavanje

Ubica je na čoveka ispalio veći broj metaka i pobegao motociklom. Policija se dala u poteru za ubicom i na teritoriji celog grada proglasila akciju "Vihor". Kako prenose neki mediji, u pitanju su dvojica napadača.

Dragoslav M. je od ranije poznat policiji, krivično je gonjen za oružje i falsifikovanje dokumenata, a imao je veze i sa narkoticima.

Podsetimo, akcija "Vihor" naređuje se u situacijama kada su u pitanju veliki događaji zbog kojih je potrebna brza i široka akcija policije, pri čemu svaka patrola zna šta u tom trenutku treba da radi, ko blokira mostove, autobuske i železničke stanice, izlaze iz grada i svaki sličan korak.

Uskoro opširnije...

VIDEO: Upucan muškarac ispred zgrade suda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA