≫ 

Jezivo samoubistvo u Crnoj Bari: Žena napisala oproštajno pismo, pa ubrizgala insekticid u venu

L.N. je u porodičnoj kući živela sa suprugom i sinom, a drugi sin živi u Beogradu

  • 6

L.N. (56) iz Crne Bare se ubila noćas u svojoj kući tako što je u venu ubrizgala insekticid. Pretpostavlja se da je ona sebi oduzela život Furadanom, smrtno otrovnim sredstvom za zaštitu bilja čija upotreba je u Srbiji zabranjena pre četiri godine, ali koje se i dalje može nabaviti na crnom tržištu.

Ovo u životu nisam video, svi smo u panici: Veliki požar u Čačku, vatrogasci ne mogu da ugase vatru (FOTO)

Nesrećnu ženu je jutros oko sedam sati mrtvu pronašao sin, koji je o tragediji obavestio policiju i službu hitnog prijema Doma zdravlja u Bogatiću. Dežurni lekar je mogao samo da konstatuje smrt.

Prema navodima izvora Telegraf.rs, na krevetu, pored beživotnog tela pronađeni su plastični špric i oproštajno pismo, što ukazuje da je samoubistvo isplanirala ranije. Nije poznato da li je u pismu navela razlog zbog kojeg je digla ruku na sebe.

L.N. je u porodičnoj kući živela sa suprugom i sinom, a drugi sin živi u Beogradu. Radila je u prodavnici tekstilne robe u Bogatiću.

VIDEO Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije:

(D.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    29. maj 2018 | 18:10

    Verovatno od" prelepog" života je to uradila.

  • Darko M

    29. maj 2018 | 23:05

    Jedan je zivot,lepa devojko. Samo jedan. Problemi dodju i prodju,posle neke distance vremena,zaboravis i da je taj problem i postojao. Niko i nista nije vredno tvog zivota. Glavu gore i hrabro napred.iz inata svim problemima

  • Tanja

    29. maj 2018 | 22:17

    Tragedija za porodicu.Ali,ja smatram da je covekov zivot u njegovim rukama.I da ima pravo da ovo uradi a da ga niko ne osudjuje i ne smatra bolesnim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA