≫ 

Krvave sestre iz Melenaca komšijama izgrizle vratove, a njihova imena kriju jezivu tajnu

Rođena majka ih obeležila za čitav život

  • 10

Sestre iz Zrenjanina Zora (25) i Dina (22) koje su prošle nedelje napale, izbole nožem i grizle vratove dvojici svojih komšija, ne krijući da u uživaju u tom gnusnom činu, čuvaju jednu veoma bizarnu tajnu.

Jezivo samoubistvo u Crnoj Bari: Žena napisala oproštajno pismo, pa ubrizgala insekticid u venu

Naime,pravo ime mlađe devojke je Dina Morgana Tomić. U Srbiji nije uobičajeno davati deci srednja imena, a još je ređe da to bude ime paganske boginje smrti. Ovaj odabir mogao bi da sugeriše da okultne radnje nisu strane porodici od koje celo selo zazire.

Morgana je drevna boginja smrti u paganskim religijama Foto: Pixabay/AdinaVoicu

Morgana je drevna boginja smrti. U keltskoj mitologiji Morigan je zaštitnica veštica, osvete, magije, noći i proročanstava. Ona može da menja oblik i pretvori se u vranu ili gavrana.  Kod Slovena Morana se najčešće pojavljuje u liku lepe devojke duge crne kose, bledog lica, sa vučjim očnjacima i kandžama, odlikama koje naglašavaju njenu, bar po ljude, zlu prirodu.

I starija sestra ima srednje ime - Barbarela. Dok je Barbara latinskog porekla i znači "strankinja, strana žena", u obliku Barbarela se pojavljuje veoma retko. Najpoznatiji primer je istoimeni film iz 1968. godine u kome glavna junakinja u jednom trenu naleće na grupu predivne dece. Sve vreme osmehnuti, oni je vezuju, a onda na nju puštaju svoje oživele lutke, oštrih, vampriskih zuba. Film je ostao upamćen kao jedan od ranih radova koje postavljaju pitanje mogu li deca da budu zla.

Podsetimo, dve sestre su usred noći prvo napale Lazara Stanišića, rasporile mu nožem stomak i skakale oko njega, dok je njihov očuh mirno stajao i na nepoznatom davao im upustva šta dalje da rade.

- Laza mi je ispričao da su ga grizle za vrat i bezumno cičale od sreće kada su videle krv. Kada sam izašao, video sam da jedna od njih leži na Lazi, na mestu gde je bio posečen, a druga je skakutala od sreće. Udario sam i jednu i drugu, a tada sam dobio udarac u glavu kofom, kojom su inače i mog brata onesposobili. Podigao sam ga za noge, nisam hteo da ga dižem jer sam video da mu je ispala trbušna maramica. Evo, ni sada ne znam kako sam uspeo da spasem naše žive glave - ispričao je Branislav Stanišić, brat povređenog Lazara.

Sestre su Lazi prvo rasekle stomak, a onda počele da mu grizu vrat Foto - ilustracija: Pixabay, Telegraf, Profimedia

Jedan Stanišić je završio u operacionoj sali, dok je drugom ušivena ogrebotina. Sestre i očuh su uhapšeni i protiv njih je podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršile krivična dela ubistvo u pokušaju i laka telesna povreda.

Po rečima meštana, one su se u Melenac kod Zrenjanina doselile sa majkom i očuhom pre sedam, osam godina, jer su iz Austrije proterane zbog svojih verskih uverenja.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(D.S./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    31. maj 2018 | 15:50

    Комшије да примене средње вековну методу! Ватра лечи овакве болеснике.

  • Zoran Veteran

    31. maj 2018 | 19:53

    Sektasi...!? Rešio bih vas za dva sata....

  • saj

    31. maj 2018 | 15:35

    da vidimo slike tih vestica??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA