≫ 

Detalji pucnjave na Labudovom brdu: Miloš ostao bez testisa zbog auta, umešana grupa Filipa Koraća?

Prijatelji su molili Kneževića da vrati automobil i upozoravali ga na moguće posledice

  • 8

Uzeo automobil ortaku Filipa Koraća, pa upucan u prepone. Miloš Knežević (28), koji je izrešetan na Labudovom brdu u noći između nedelje i ponedeljka, ima teške povrede testisa i bešike.

Pucnjavi na Labudovom brdu prethodio sukob sa navijačima Rada: Miloš (28) ranjen u sačekuši s 5 metaka

U noći između nedelje i ponedeljka, Knežević je izrešetan sa četiri do pet metaka dok je izlazio iz "tojote" između garaža u Gočkoj ulici, svega nekoliko metara od njegove kuće. Nepoznati mladić mu je prišao i zapucao na njega dok je bio sa devojkom, a ukućani su istrčali i odvezli ga do bolnice, gde je hitno operisan.

Prema rečima izvora "Aloa", Knežević je izrešetan jer je uzeo automobil jednom od članova ekipe Filipa Koraća.

- Zaplena automobila je protumačena kao ponižavanje ekipe. Kada je odbio da ga vrati, to je shvaćeno kao "pokazivanje mišića". Čim je uzeo automobil, nekoliko puta je upozoravan da rezervoar napuni do vrha, da ga vrati i da neće snositi nikakve posledice. U znak upozorenja su čak pokušali da mu zapale lokal, ali on to nije shvatio ozbiljno. Njega je, navodno, savetovao jedan od vođa njegove ekipe da nikako to ne čini jer bi to značilo da su popustili - ispričao je dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, prijatelji su molili Kneževića da vrati automobil i upozoravali ga na moguće posledice.

- Ponavljali su mu da napuni rezervoar i vrati automobil jer je vrag odneo šalu. Govorili su mu da se tako zamera ekipi čoveka koji je krupan igrač. Međutim, do vraćanja automobila nije došlo jer je čovek iz njegove ekipe govorio da će sve biti u redu i da će on biti uz njega ma šta da bude.

- Na kraju su vođe suparničkog klana za sitne pare angažovale nekog klinca da ga izrešeta! Kada se vraćao iz grada s devojkom, mladić je istrčao iza garaža. Otvorio je vatru i odmah pobegao - kaže sagovornik "Aloa".

Prijatelji su molili Kneževića da vrati automobil i upozoravali ga na moguće posledice Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Policija traga za napadačem, dok se Knežević nalazi u šok sobi u teškom stanju.

- Njemu su donji stomak i testisi potpuno uništeni, a bešika zašivena. Operisan je, ali postoji veliki strah od komplikacija i infekcija! U teškom je stanju, ali je svestan, razgovara sa lekarima i porodicom - naglašava naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, Knežević je poznat policiji jer se navodno bavio sumnjivim poslovima.

VIDEO: Policijski uviđaj posle oružanog obračuna na Čukarici

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    6. jun 2018 | 08:51

    Da sada će prijatelj da bude uz njega spavaće mu sa devojkom jel ovaj neće moći ništa pa da mu učini uslugu

  • Ranko

    6. jun 2018 | 10:18

    U mom selu kazu: "Pored takvih prijatelja , meni neprijatelji ne trebaju !"

  • Lucifer 1.

    6. jun 2018 | 10:29

    Bolje bi prošao da je vratio auto a čiji bog zna,bolje je ići peške i imati svoja jajca,ovako je zlo i dokazati ko je kriv ne može popraviti ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA