≫ 

Kamion uleteo u "Lastin" autobus kod Mladenovca: Sedmoro povređeno

Do sudara je došlo na uskom delu puta

  • 2

Kamion i autobus "Laste" sudarili su se danas u Mladenovcu kod železničke stanice Vlaško polje, prilikom čega je nekoliko ljudi zadobilo povrede.

Kako saznajemo, do saobraćajne nesreće je došlo tako što je kamion uleteo u autobus. Kabina teretnog vozila je potpuno polomljena.

Povređeno je sedam osoba, ali niko nije životno ugrožen. Teže ozlede zadobilo je četvoro ljudi, među kojima su i oba vozača, prenosi Mladenovac info. Ekipe Hitne službe mladenovačkog Doma zdravlja su teško povređene prevezli na dalju dijagnostiku i lečenje u Urgentni centar u Beogradu.

Oba vozila su veoma ošetećena, a saobraćaj je blokiran Foto: Čitalac Telegrafa

Uzrok nesreće za sada nije poznat, a uviđaj je u toku. Na mestu udesa, saobraćaj je obustavljen pa se vozila preusmeravaju na alternativne pravce. Iz smera Mladenovca ka Beogradu preko Vlaške, a iz Beograda ka Mladenovcu preko Amerića.

Ima povređenih u sudaru Foto: Čitalac Telegrafa

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    8. jun 2018 | 14:47

    Taj isti kamion pici kroz moj kraj gde je ogranicenje 60. Juri baja kao na auto putu... inace je kamion od ambalazerke begaljica..

  • Radan

    8. jun 2018 | 16:38

    Ajel taj vozac kamiona ima vozacku dozvolu za kamìon?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA