≫ 

Teško povređen difovac iz Vranja u Grčkoj: Skočio na glavu u bazen dubok samo 90 centimetara

Mladić nije poznavao bazen i bez razmišljanja je skočio u njega

  • 18

Đ.A. iz Vranja, student treće godine Fakulteta za sport iz Niša teško je povređen 9. juna Nea Fokeji u Grčkoj, nakon što je skočio u bazen dubok samo 90 centimetara, i to na glavu! Pretpostavlja se da je mladić to učinio da se pokaže pred devojkama sa kojima je bio u društvu.

Tragedija bivšeg olimpijskog šampiona: Ćerkica mu se udavila u bazenu!

Do nesreće je došlo u kampu, gde je ovaj fakultet održavao praktičnu nastavu. Kako saznajemo mladić je posle ručka sedeo sa ostalim studentima kraj bazena i pio kafu.

On je odjednom ustao i skočio u bazen, možda mu je bilo vruće, možda je hteo da se pokaže pred devojkama koje su sa njim tu sedele. Uglavnom, skočio je na glavu u deo bazena gde je dubina samo 90 centimetara i teško povredio vrat. Verovatno nije dobro poznavao bazen jer je ta grupa stigla samo dan ranije u Grčku – kazao je naš sagovornik upoznat sa događanjima u ovom kampu.

Odmah je prevezen u bolnicu u Solunu.

- Student je zadobio tešku telesnu povredu u predelu vratnog dela kičmenog stuba. Angažovani nastavnici, predstavnici kampa i turističke agencije preduzeli su sve mere da bi on u što kraćem roku stigao u najbližu medicinsku ustanovu. Student se nalazi u bolnici u Solunu, gde je podvrgnut dijagnostičkim i terapijskim protokolima. Obaveštena je porodica, konzularno predstavništvo, Univerzitet u Nišu i Ministarstvo prosvete i tehnološkog razvoja – navodi se u saopštenju FSFV izdatog povodom nesreće.

Kako saznajemo, mladićeva porodica otputovala je u Solun da bi bila uz njega u najtežim trenucima.

Pogledajte i VIDEO: Hteo je da skoči na trambolinu, ali je završio ispod nje

D.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    12. jun 2018 | 23:08

    Ja sam pre 6 godina doživeo sličnu, možda čak i istu povredu (u tekstu ne piše kakva je tačno povreda u pitanju). Srećon, prošao sam bez nekih većih fizičkih posledica. Ovom dečku želim brz i uspešan oporavak. Voleo bih da stupim u kontakt sa njim ili njegovim roditeljima jer znam koliko je bilo kakva vrsta podrške važna na psihičkom planu za sve njih. Nadam se da će imati sreće da se izvuče i da ima porodicu i prijatelje koji će biti uz njega

  • Ana

    13. jun 2018 | 11:42

    Ja bih vas zamolila da prestanete sa nagađanjima. I tzv. "izvori" a i vi koji čitate ovaj članak (da je skočio zbog devojke, da je nespretan itd). A ljudima koji daju podršku mogu da se zahvalim. I da, difovac je, i to jedan od boljih u fizičkim aktivnostima. Sam sebi je svedok, kao i njegovi najbliži. Ostavite mi drugara da se na miru oporavi!

  • Zvrk

    12. jun 2018 | 19:10

    Da se pokaze pred devojkama? E moj ti,bole njih uvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA