≫ 

Vozač iz pakla koji je pokosio decu na Divčibarama i ubio malog Aleksu na zadnjem sedištu vozio svoje dete?

V.V. je uhapšen na licu mesta, a automobil je prenet na vanredni tehnički pregled kako bi proverili da li je osumnjičeni vozio s neispravnim kočnicama ili su one iznenada otkazale

  • 59

Vozač V.V. iz Beograda (43) koji je pokosio kolonu dece na Divčibarama i na licu mesta ubio Aleksu Dimitrova (10), na zadnjem sedištu je prema pisanju vozio svoje dete. Iako automobil nije divljao, vozač je skrenuo s puta na trotoar i jurnuo pravo na kolonu dece, iako mu je učiteljica očajnički mahala ne bi li ga zaustavila. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći dve devojčice T.S. (10) i V.T. (10) zadobile su lakše telesne povrede i prebačene su u bolnicu u Valjevu.

Postoji snimak nesreće, vozač na Divčibarama nije kočio? Trebalo je da se deca danas vrate kući, a otišla su autobusom sa jednim praznim mestom

Ovo je mali Aleksa koji je danas poginuo na Divčibarama: Bio jedino dete svojih roditelja, dobar i poslušan đak. Njegova smrt je ceo grad zavila u crno

V.V. je uhapšen na licu mesta, a automobil je prenet na vanredni tehnički pregled kako bi proverili da li je osumnjičeni vozio s neispravnim kočnicama ili su one iznenada otkazale, kako je plačući tvrdio posle stravične nesreće.

Aleksa Dimitrov Foto: Facebook

Podsetimo, do stravičnog udesa je došlo u neposrednoj blizini hotela "Pepa", u kojem su deca bila smeštena. Trebalo je da se učenici subotičke osnovne škole danas vrate kućama s rekreativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

Kolona učenika trećeg razreda osnovne škole prelazila je ulicu. Kada je već više od pola kolone prešlo na drugu stranu Valjevske ulice, na njih je naletela "tojota" beogradske registracije, koju je vozio V. V. (43).

- Vikendaš iz Beograda je došao po svoje dete, da ga vrati kući. Poznajemo ga iz viđenja. Vozio je prosečnom brzinom, ali nije kočio, kao da uopšte nije vidoe decu. Išao je pravo na kolonu mališana! Učiteljica je pokušala da ga zaustavi, ali uzalud. Ona mu je očajnički mahala i pokazivala da stane, ali on nije reagovao. Pregazio je dečaka, a dve devojčice i učiteljicu lakše povredio. Dete mu je bilo na zadnjem sedištu. Nikome nije jasno da li se okrenuo ka detetu ili je gledao u telefon kada je skrenuo s puta - kažu prolaznici, koji su se zatekli na mestu nesreće.

Divčibare Foto: kolubarske.rs

Vozač se zaustavio čim je video šta je uradio.

- Izašao je iz kola i počeo da plače! Uhvatio se za glavu i počeo je da viče: "Otkazale su mi kočnice!" - prepričavaju meštani ovog turističkog mesta.

NEUTEŠNA BAKA

Zbog ove tragedije zanemela je cela Subotica, a porodica dečaka je nema od tuge.

Hotel kod kog je poginulo dete iz Subotice Foto: Google street view

- Svakog dana nam je slao slike sa rekreativne nastave, bio je pun utisaka i jedva smo čekali da dođe da nam ih ispriča. Nikada ih nećemo čuti... Toliko je bio dobro i pametno dete, toliko se radovao odlasku i druženju. Ovo je kao najgori košmar. Sin Vladimir i snaja Marina su odmah otišli u Valjevo i čekam da se jave... - jecajući kaže, za "Novosti", Zlatinka Dimitrov, baka desetogodišnjeg Alekse.

Otac Vladimir Dimitrov je teško primio vest o poginiji sina.

- Supruga i on imaju još dve ćerke. Umesto da dočeka dete ispred škole, dobio je vest da mu je sin nastradao. Nije mogao da dođe sebi od šoka. Drugarice nastradalog dečaka su puštene kući iz valjevske bolnice, obe sa šinama u nogama. Jednoj je povređena potkolenica, a drugoj skočni zglob - kaže poznanik nesrećnog oca.

VIDEO Da li su Srbi saobraćajno nepismeni?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • chicago

    13. jun 2018 | 00:21

    Danas su najveci problemi telefoni,svi gledaju u telefone a ne gde voze

  • Marko bgd

    13. jun 2018 | 07:11

    A kako se to "zaustavio čim je video šta je uradio"? Odjednom proradile kočnice? Samo pitam (ne kopčam se na leđima)...

  • Lule

    12. jun 2018 | 23:54

    Alo covece ubio si dete i umesto da prihvatis krivicu i vices:"Boze sta sam uradio?" Ti trazis opravdanje za zlocin koji si pocinio, osudjujes kocnice, pa ako su ti kola bila neispravno sto si isao na put? Nisi ti covek ti si ljiga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA