≫ 

Kum Raste i Ane Nikolić upucan na Zvezdari, metak je pogodio i ženu: Napadač je sa njim razmenio nekoliko reči, pa izvukao pištolj!

Andrej Ančević (31) koji je upucan ispred "Aviv parka" u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari prijatelj je ovog poznatog para

  • 3

Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, venčani je kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

Mladić izbo mamu kuhinjskim nožem u Užicu: Žena u kritičnom stanju izletela na terasu - on nastavio da je ubada naočigled prolaznika

Ančević, zvani Aki, bio je lični vozač i obezbeđenje ovog poznatog para.

Kum Ane Nikolić i Raste upucan u noge Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Andrej koji je bio u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari.

Bila je proslava dečjeg rođendana, na kojoj je, između ostalih zvanica bila i Aleksandra Gašparić (30), koja je sasvim slučajno, ranjena u ovoj pucnjavi.

Ona je u trenutku pucnjave stajala u neposrednoj blizini upucanog, sa njom su bila i deca. Metak namenjen Andreju pogodio ga je u nogu, odbio se i prošao kroz auto i pogodio Aleksandru.

Neposredno pre pucnjave, Andrej je izašao iz restorana, kada je napadač prišao Ančeviću, razmenili su nekoliko reči, što ukazuje da se poznaju, a zatim je došlo do pucnjave.

Ančević je bio lični vozač i obezbeđenje para Foto: Privatna arhiva

Oboje su ranjeni u noge i nisu u životnoj opasnosti.

VIDEO Policijski uviđaj posle oružanog obračuna na Čukarici:

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA