Vozač "tojote" koji je usmrtio malog Aleksu na Divčibarama ipak vraćen u pritvor (FOTO)

Vladimiru Vukašinoviću prvo je određeno da se brani sa slobode, a onda je ponovo vraćen iza rešetaka

  • 14

Vladimiru Vukašinoviću (43) iz Beograda, koji je u utorak automobilom uleteo u kolonu dece i usmrtio Aleksu Dimitrova (10), određen je pritvor, saznaje Telegraf.rs

Zgazio je našeg anđela, umesto igračaka, kupili smo mu maleno odelo i sanduk: Vapaj roditelja nastradalog Alekse

Aleksa Dimitrov poginuo je kada je na njega naletala "toplota" na Divčibarama Foto: Facebook

Nakon što je sudija za predhodni postupak Osnovnog suda u Valjevu odbila predlog osnovnog javnog tužioca da vozaču bude određen pritvor, osnovni javni tužilac je prosledio predmet Višem javnom tužilaštvu na nadležnost.

To tužilaštvo je predložilo pritvor, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu, vozaču je odredio pritvor, potvrdili su Telegrafu istražni organi.

S. S.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    16. jun 2018 | 21:42

    Da li postoji razlika izmedju neispravnih kocnica i ugasenog auta kome je hidraulika kocnica i servo volana zakljucana tj nije moguce motati volan i kociti. Malom detetu koga vise nema i njegovim roditeljima sigurno nema razlike ali razlika je velika. Tehnicki pregled je utvrdio da su kocnice ispravne ali kad je kocnica tvrda to nema veze sa ispravnoscu kocnica vec sa ugasenim autom koji nekontrolisano ide nizbrdo. Po meni ovde uz vozaca u zatvoru nedostaju neki ljudi koji su izveli tu decu na magistralni put mimo pesackog prelaza i bez adekvatnog obezbedjenja. Zato put jeste za automobile a za pesake trotoar i pesacki prelaz. Price o turistickom mestu bi imale smisla da je magistrala obelezena znacima,semaforima...ovako je to samo magistrala . Ovo je velika nesreca i trenutak kada treba Doneti zakon ko sme da vodi decu i da odgovara za njih.

  • Lela

    16. jun 2018 | 20:20

    Tako treba.

  • Ateista senior

    16. jun 2018 | 20:13

    Često je tako ,da bi se nešto radilo kako treba mora to neko da pogura,zakon je isti ali zavisi kako ga ko tumači.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA