≫ 

Preminuo fudbaler: Slobodana ubio strujni udar, a tek što je proslavio 25. rođendan (FOTO)

Od njega su se emotivnom porukom oprostili uprava i saigrači

  • 0

Fudbaler Slobodan Boba Adamov (25) iz Melenaca preminuo je od strujnog udara u svom domaćinstvu - saznaje portal Telegraf.rs.

Kako je saopšteno iz PU u Zrenjaninu, nesreća se dogodila 17. juna, oko 7h i 30 minuta. Mladić je tokom obavljanja svakodnevnih poslova u domaćinstvu, prilikom muže krava poginuo od strujnog udara. Ekipa Hitne pomoći koja je ubrzo došla na mesto nesreće mogla je samo da konstatuje smrt.

Beograđanin stradao u sopstvenom dvorištu: Pao s drveta i preminuo na licu mesta

Kako su za Telegraf.rs ispričali drugari, vidno potrešeni, Boba je u subotu proslavio rođendan i ujutru je trebalo da krave pomuze njegov rođeni brat, međutim, Boba je umesto njega otišao u jutarnjim časovima da završi posao.

Samo što je napunio 25 godina/ Foto: FK "Rusanda" Melenci

Nastradalog mladića pronašao je otac, ispričali su nam drugovi oplakujući divnog prijatelja i dobrog mladića.

Dvadesetpetogodišnji mladić bio je fudbaler i član kluba FK “Rusanda” Melenci koji su se sa na svom Fejsbuk profile oprostili od svog kolege uz potresnu poruku koja glasi:

- Danas u ranim jutarnjim satima napustio nas je naš igrač, prijatelj i brat, S.A. Otišao je iznenada i ostavio nas sve u šoku. Ostala je praznina i velika bol za njim. VEČNA TI SLAVA I HVALA ZA SVE - stoji na zvaničnoj stranici FK “Rusanda” Melenci.

Melenci/ Foto: Telegraf

Mladi fudbaler bio je perspektivan , vredan i pametan mladić, njegova iznenadna smrt ostavila je u šoku porodicu, prijatelje i meštane Melenaca koji za mladića imaju samo reči hvale.

Adamov je pre nekoliko dana, 11.juna napunio 25. godina. Slobodan Boba Adamov na večni počinak ispraćen je danas u 14 sati, sahranjen je na groblju u Melencima.

(D.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA