≫ 

Na Autokomandi je u džipu raznesen Siniša Milić (45), član klana Luke Bojovića, čovek koji je hapšen zbog uhođenja Vučića (VIDEO)

Njegovo telo razneto je u eksploziji u centru grada

  • 5

Čovek koji je danas poginuo u eksploziji džipa na Autokomandi je Siniša Milić (45), pripadnik kriminalne grupe Filipa Koraća, saradnika Luke Bojovića, nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Horor usred dana u Beogradu: Eksplodirao džip na Autokomandi, delovi auta leteli 50 metara u krug (FOTO SA LICA MESTA)

Milić je 2015. godine uhapšen pod sumnjom da je planirao napad na Aleksandra Vučića, nakon što je osam puta za manje od 24 časa zatečen u automobilu marke "Audi A8" u blizini adrese na kojoj predsednik stanuje.

On je tada u policiji pet puta menjao iskaz, a poslednji put je dao indicije da je premijera držao pod prismotrom za nečiji račun, pisali su mediji.

Veliki broj policije i forenzičara na licu je mesta Foto: Telegraf

Milić je rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd - Podgorica - Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije.

Od 2010. godine zvanično je zaposlen u podgoričkoj agenciji za lično obezbeđenje „Conccot“, dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od naistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kome je radno mesto u privatnoj agenciji samo "pokrivalica" za mutne radnje.

Bio je dugogodišnji telohranitelj i saradnik vođe barsko-budvanskog klana Luke Đurovića, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, koji je 2013. godine, poginuo u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Kotora. Đurović je nastradao u crnom „poršeu“ aranđelovačkih tablica pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, a preminuo je na putu do bolnice.

Spekulisalo se da je njegovo ubistvo zbog neraščišćenih računa naručio upravo Luka Bojović.

Milić je odranije bio poznat policiji Foto: Telegraf

Nakon njegovog ubistva, Siniša Milić je napustio Crnu Goru i trajno se nastanio u Beogradu, a u žiži javnosti je bio nekoliko puta, najčešće zbog nedozvoljenih ulazaka u Crnu Goru, kojoj mu je pristup trajno zabranjen zbog dugogodišnjih kriminalnih aktivnosti.

VIDEO Ovde je likvidiran kum Luke Bojovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA