≫ 

Strahota u Leskovcu: Preminula beba bačena u koprive, majka negira da ju je rodila

Iako je utvrđeno lekarskim pregledom ko je majka novorođenčeta, ona odbija to da prizna.

  • 5
beba ruke, rucice, mrtva beba Foto-ilustracija: pixabay.com

Novorođenče koje je u četvrtak pronađeno ostavljeno među koprivima pored planinskog puta ka selu Oruglica, na teritoriji opštine Lebane, primenulo je jutros u leskovačkoj Opštoj bolnici.

Policija je pronašla tridesetdvogodišnju ženu M.S. za koju sumnja da je ostavila devojčicu odmah po rođenju, ali ona negira da se porodila iako je to, kako nezvanično saznajemo, utvrđeno medicinskim pregledom.

Jovan je otišao u grad da proslavi 18. rođendan, a nije ga dočekao: Mladić koji nikada nije probao drogu umro je od velike doze ekstazija

Ona se nalazi na Odeljenju ginekologije u Leskovcu i pod policijskim je nadzorom. Beba je, prema rečima lekara, u leskovačku bolnicu stigla u veoma teškom stanju. Tokom noći je pokazivala znake oporavka, ali je jutros došlo do komplikacija koje nije uspela da preživi.

- Naše osoblje na Odeljenju neonatologije je dalo sve od sebe i prvi jutarnji izveštaj je govorio da je najgore prošlo. Međutim, nešto posle sedam časova sam obavešten da je devojčica, nažalost, preminula - kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

On je potvrdio da se na Odeljenju ginekologije nalazi žena za koju se sumnja da je majka devojčice i istakao da su lekari obavili svoj deo posla, a da je sve ostalo na istražnim organima i policiji.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalia

    22. jun 2018 | 12:47

    Zivotonje ovo ne rade,vec se bore za svoje dete. STRASNO MAJKO GDJE CE TI DUSA

  • Realno

    22. jun 2018 | 13:09

    Užas! Monstrum od žene. I ja sam žena i zato ovaj postupak najstašnije osuđujem.

  • Uzas

    22. jun 2018 | 13:18

    Krmaco jedna, sve bih dala da imam dete. Treba te ubiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA