≫ 

Muškarac iz Lajkovca silovao devojku, a onda je naterao da ima seks sa njegovim drugovima. Sada je uhapšen

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 14

Valjevska policija je uhapsili su M.R. (31) iz Lajkovca, M.K. (43), J. M. (24) i M. I. (22) iz Mionice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, dok se M.R. sumnjiči i za krivično delo silovanje. M.R. se tereti da je u noći između 26. i 27. maja, u jednoj vikendici u okolini Lajkovca, primorao na seksualne odnose 21-godišnju devojku iz Lazarevca.

Vezuju im kamenje za polne organe, snimaju ih dok ih siluju: Prokrijumčareni crteži iz zatvora prikazuju zašto zatvorenici jedva čekaju smrt (FOTO)

- Potom je sutradan, iskoristivši teške okolnosti u kojima ona živi, devojku primorao da ima seksualne odnose sa trojicom muškaraca iz Mionice od kojih je, kako se sumnja, za tu uslugu uzeo novac - navodi se u policijskom saopštenju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    22. jun 2018 | 14:56

    Ne znam zbog cega samo inicijali?Puno ime i prezime,imena roditelja...Zbog cega se kriju prestupnici?Ako su bili spremni na ovakav zlocin,onda nek budu spremni i na posledice!

  • N N

    22. jun 2018 | 15:09

    Sta je sa imenima da mozda nisu stariji punoletnicu? Kakvo bre zadrzavanje odmah bez sudjenja na 20 god pa da vidimo dali ce nakon toga nekom pasti na pamet da pomisli da uradi tako nesto.

  • Ja

    22. jun 2018 | 15:47

    Prvo je silovao pa sutra došao po nju i prisilio je na sex sa drugarima.????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA