≫ 

Užasna nesreća kod Niša: Poginuo mladić (19), voz naleteo na traktor koji je vozio njegov deda

Nesrećni mladić nalazio se na jednoj od dve traktorske prikolice kojim je upravljao njegov deda

  • 2

B. S. (19) poginuo je u jezivoj saobraćajnoj nesreći u okolini Niša kada je na njegov traktor naleteo voz.

Do tragedije je došlo oko 15.10 sati na pružnom prelazu između Popovca i Čamurlije.

Kobna pruga, Foto: Telegraf

Na njih je naleteo voz koji je saobraćao na relaciji Sofija – Beograd. Nesrećni mladić nalazio se na jednoj od dve traktorske prikolice kojim je upravljao njegov deda D. S.

- Terali su tek požnjeveni ječam traktorom. Požurili su da žito ne bi pokislo jer je počela kiša, pokušali su da pređu prugu iako je voz nailazio i eto nesreće - kažu Popovčani.

Meštanin u šoku zbog tragedije, Foto: Telegraf

Međutim, ističu da su pružni prelazi preko atarskih puteva potpuno neobezbeđeni.

- Putevi su užasni a na pruzi nema branika, pruga je nepregledna naročito sada kada je šikara narasla. Ko zna da li je nesrećni čovek uopšte primetio voz - ogorčeni su meštani Popovca.

U kući tragično stradalog devetnaestogodišnjaka odjekivali su jauci njegove rodbine koja je pristizala kako bi porodici izrazila saučešće. Kući se vratio i nesrećni deda, koga su rođaci pridržavali jer nije mogao da stoji na nogama. Niko od njih nije želeo da komentariše nesreću, i novinarima su naložili da napuste porodični dom nastradalog mladića.

Tragovi na mestu nesreće pokazuju da je voz nakon udarca gurao traktor i prikolicu nekoliko desetina metara dok ih nije odbacio u jarak, ali je mladić, kako saznajemo, poginuo na licu mesta.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA