≫ 

Još nema potvrde da je uhapšen Miša Banana: Dačić i Ministarstvo pravde bez informacija iz Brazila

Raduloviću, koji se skriva sedam godina, u Srbiji se sudi u odsustvu pod optužbom da je zajedno sa Darkom Šarićem i ostalima učestvovao u švercu 5,7 tona kokaina

  • 0

Tražili smo potvrde iz Brazila da je uhapšen Rodoljub Radulović, poznat kao Miša Banana, ali za sada nikakve informacije nemamo, kazao je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i naveo da se još ne zna i da li je do hapšenja uopšte došlo.

Policija sumnja da je uhapšen Miša Banana: U Brazilu priveden Srbin sa lažnim dokumentima

- Za sada se našoj ambasadi niko iz brazilskih vlasti nije javio - kazao je Dačić za TV Prva i naveo da ni Ministarstvo pravde Srbije, koje je uključeno u slučaj zbog izdavanja poternice, nema nikakve informacije.

Raduloviću, koji se skriva sedam godina, u Srbiji se sudi u odsustvu pod optužbom da je zajedno sa Darkom Šarićem i ostalima učestvovao u švercu 5,7 tona kokaina.

Dačić je istakao je da bi, s obzirom da je Radulović vezivan i za odnose sa njim, bio najsrećniji da se to desi, kao što je bilo i pre par godina kada se Darko Šarić predao, zbog toga što su mogli svi da pitaju i da on odgovori na, kaže, razne izmišljotine o njemu.

- Lično bih voleo da se to desi, da se jednom to skloni sa dnevnog reda. Radulović i ja jesmo sedeli zajedno, neko kaže da je tajna večera, a kakva tajna večera u kafani. To je bilo davno, pre nego što je bilo ko mogao išta loše da kaže o tom čoveku - kazao je Dačić za TV Prva i dodao da je i Šarić sam rekao da ga nikada u životu nije video.

- Tada ga niko nije zvao Banana, to je nastalo u policijskoj akciji, a u to vreme je bio predsednik Teniskog saveza - dodao je Dačić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA