≫ 

Otac našao mrtvog sina u Požarevcu: Ubio se skokom s četvrtog sprata, jer nije mogao da nađe posao (FOTO)

Dane A. (38) pronađen na pločniku između stepeništa podrumskih prostorija. Izdahnuo na licu mesta

  • 10

Dane A. (38) iz Požarevca izvršio je samoubistvom skokom sa četvrtog sprata, unutar zgrade u Ulici Čede Vasovića. On je najpre preskočio gelender i zatim skočio i pao u podrumski deo zgrade i na licu mesta preminuo.

Zgrada u kojoj se dogodilo samoubistvo Foto: TPK NEWS

Zgrada u Požarevcu u kojoj se desilo samoubistvo Foto: TPK NEWS

Prema rečima našeg izvora iz policije, Dane je imao prebivalište u Inđiji, ali je u poslednje vreme boravio u stanu svoga oca u ulici Čede Vasovića u Požarevcu. Kako navodi naš izvor iz policije, uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac, koji je naložio obdukciju.

- Dan uoči samoubistva, Dane je išao u Veliko Gradište, u potrazi za poslom. Ujutru ga je njegov otac tražio, jer je video da se ovaj nije vratio kući. Tada je začuo tup udarac i, po izlasku na hodnik, video dole, na pločniku između stepeništa podrumskih prostorija, telo svog sina. Otac pretpostavlja da se on, najverovatnije, ubio zbog griže savesti, jer je pre nekoliko dana slupao njegov auto, što ga je potreslo. Danima nije mogao da spava i pio je lekove za smirenje. Drugi motiv je navodno što nije mogao da nađe posao - rekao nam je naš izvor iz policije detalje ovog tragičnog događaja.

Nakon obavljene obdukcije telo nesretnog mladića predato je porodici radi sahrane.

VIDEO: Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije

(Telegraf.rs/Tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    27. jun 2018 | 16:14

    Jel nekog zapekla savest zbog ovog sto se desilo???

  • Les

    27. jun 2018 | 17:44

    Bio do skoro u sličnoj situaciji, ne dao bog nikome, sit gladnom ne veruje, svakakve su mi misli bile u glavi dok se nisam konačno zaposlio!

  • Groficaofica

    27. jun 2018 | 15:05

    Strasno.Tuga za ovu omladinu gde zive I kako zive. Uglavnom sa roditeljima, ponizavajuce za mlade da se finansiraju od majcine ili oceve penzije. Posla nigde.para jos manje...saucesce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA