≫ 

Klasična srpska svađa: Nišlije se posvađale i ispsovale zbog parkinga, pa je jedan izvadio srp i izbo drugog

Zadobio je dva uboda u levi i desni deo grudnog koša, i izgubio je dosta krvi

  • 7

Policija je uhapsila M.P. (31) zbog sumnje da je nakon svađe srpom izbo M.M. (28) iz Niša koji je zadobio povrede opasne po život.

Incident se desio na raskrsnici Vizantijskog bulevara i Bulevara Nemanjića u Nišu, gde su se dvojica muškaraca posvađala, kako se pretpostavlja, zbog parking mesta. Verbalni obračun je započet psovkama, ali je ubrzo sukob kulminirao.

Užas u Beogradu: U stanu pronađen leš žene, sumnja se da je mučena do smrti

U jednom trenutku osumnjičeni M.P. se okrenuo do svog vozila i iz njega izvadio srp kojim je ubo M.M. u leđa dva puta. M.M. je odmah seo u taksi koji ga je odvezao do Kliničkog centra u Nišu, gde mu je hitno ukazana pomoć jer je bio u teškom stanju.

U KC u Nišu navode da je zadobio dva uboda u levi i desni deo grudnog koša, te da su povrede opasne po život jer je izgubio dosta krvi.

- Pacijentu su rane drenirane i on se nalazi u odeljenju reanimacije Urgentnog centra i životno je ugrožen. Sledi dalja dijagnostika, navode u KC u Nišu.

Napadač je brzom akcijom policije pronađen i uhapšen. U toku je rad na rasvetljavanju slučaja.

(D. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa

    28. jun 2018 | 16:04

    Ladno nosi srp. Pa to je za zatvor bez polemike plus delo. Treba ulagati u bolnice da bi bilo mesta u zatvorima. Ovo je ludilo.

  • doberman

    28. jun 2018 | 16:37

    srp i cekic...

  • DraganM

    28. jun 2018 | 19:44

    Kakvi smo mi luđaci, jedni druge vređamo, psujemo dok nekome ne padne mrak na oči i učini zlo...razmisli o svojim postupcima i stavi sebe u položaj onoga drugog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA