≫ 

Pio cele noći, pa pred vožnju popio još dva pelinkovca: Vozač uhvaćen sa 4,59 promila alkohola u krvi

Iako je imao visok nivo alkohola u krvi, nije nadmašio dosadašnjeg "rekordera", D. D. iz okoline Žabara, koji je vozio sa 5,24 promila

  • 9

Saobraćajna policija u Malom Crniću sprovela je na trežnjenje vozača S. I. (35) iz okoline Petrovca na Mlavi, kojem je izmereno čak 4,59 promila alkohola u krvi. 

On je izveden pred prekršajnog sudiju u Požarevcu, koji mu je, po hitnom postupku, odredio 30 dana zatvora, devetomesečnu zabranu upravljanja motornim vozilom i 15 kaznenih poena.

Srbin nadmudrio italijansku policiju: Posle udesa mu pronašli 3,28 promila alkohola u krvi, oslobodili ga zbog nerazrešive dileme

Osim toga, njemu je dosuđena i novčana kazna od 120.000 dinara, prema najnovijoj izmeni Zakona o saobraćaju. Kako smo nezvanično saznali, saobraćajni policajci su, za svaki slučaj, ponovili alkotest, jer vozač nije delovao pijano, već je razgovetno odgovarao na pitanja. Ipak, i ponovljeno merenje pokazalo je isto - 4,59 promila.

Prema soptvenom priznanju, on je pio cele prethodne noći, a pre sedanja za volan popio je još dve čaše "pelinkovca“.

Iako je imao visok nivo alkohola u krvi, nije nadmašio dosadašnjeg „rekordera“, D. D. iz okoline Žabara, koji je vozio sa 5,24 promila. Na drugom mestu je S. B. iz Petrovca na Mlavi sa 5,19 promila, dok je dva promila manje imala njegova sugrađanka V. S, koja u ovom poraznom bilansu drži prvo mesto među ženama.

VIDEO: Od njih ne treba ni pokušavati da pobegnete:

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R line

    3. jul 2018 | 16:07

    Zaboravili ste da napišete najvažniju kaznu a to je da mu je trajno oduzeto vozilo kojim je upravljao jer je naduvao preko 2.1......znači sad može da obara rekord samo nek pazi na bandere kad bude pedalirao na biciklu 😂😂😂

  • ???

    3. jul 2018 | 15:49

    Kakav alkohol u krvi to je KRV U ALKOHOLU.Ubice sledeci put nekog ni krivog ni duznog!

  • Pera kojot

    3. jul 2018 | 15:38

    Znaci! Ja bih ga poslao na drustveno koristan rad jedno 3 meseca, konfiskovao auto, I dozivotno uzeo dozvolu! U koliko opet uradi to sve bez dozvole, godinu dana drustveno koristan rad+ debela kazna, ako nema da plati, zna se! Drustveno koristan rad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA