≫ 

Nudio maloletnicama 1.000 dinara da mu dozvole da ih dodiruje: Uhapšen pedofil iz Bosilegrada

Vasko P. (64) navodno je nudio dvema devojčicama novčanu naknadu za nedozvoljene radnje

  • 1

Vasko P. (64) iz sela Gložje kod Bosilegrada, uhapšen je zbog sumnje da je maloletnim devojčicama, koje žive u njegovom komšiluku, nudio 1000 dinara kako bi mu dozvolile da ih dodiruje po intimnim delovima tela.

Zar nam je samo Kosovo sveto: Bagerima su konačno srušili kuću Đure Jakšića u Kragujevcu (FOTO)

Kako nezvanično saznaje Kurir, slučaj je policiji prijavio otac devojčica, a postoji sumnja da je uhapšeni pedofil to radio i ranije.

- Otac je prijavio da je pre nekoliko dana, u njegovom odsustvu, Vasko P. bio kod njega kući gde su mu bile maloletne ćerke od 12 i 14 godina. Naveo je da je osumnjičeni nudio devojčicama 1.000 dinara kako bi mu dozvolile da na njima izvršava nedozvoljene polne radnje. Devojčice su to odbile ali i navele da to nije bio prvi put da im daleko stariji komšija nudi novac za takve stvari - objasnio je izvor Kurira upućen u slučaj.

On je dodao da su devojčice objasnile da im je komšija jednom prilikom prišao i na ulici, ali da ga nisu shvatile ozbiljno.

Vasku P. se na teret  stavlja krivično dela nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima. Njemu je određeno policijsko zadržavanje i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu. Nakon okončanja istrage biće poznati svi detalji.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    7. jul 2018 | 21:54

    Slika,puno ime i prezime da i ostali znaju ko je taj manijak. Ne treba ga kriti vec javno osuditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA