≫ 

Sjajna akcija policije: Uhapšeno 45 osoba zbog droge, oružja i eksploziva, otkrivene dve laboratorije (FOTO)

Na teritoriji Kragujevca otkrivena je laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima

  • 0

Pripadnici policije u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 45 osoba zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droge, kao i zbog nedozvoljene proizvodnje, držanje, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

U Srbiji zaplenjeno oko 14 tona droge: Otkrivena je prva laboratorija ekstazija, a za 4 godine oduzeto je skoro 2 miliona tableta (FOTO) (VIDEO)

U akcijama je zaplenjeno 23,7 kilograma droge, od čega je 23,3 kilograma marihuane, 40 stabljika marihuane, 262 grama amfetamina, 64 tablete ekstazija, kao i manja količina kokaina, heroina i hašiša.

Pronađena laboratorija za uzgoj marihuane Foto: Uprava Carina

Na teritoriji Kragujevca otkrivena je laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, dok je na teritoriji Beograda otkrivena laboratorija za proizvodnju ulja kanabisa. Zbog narkotika uhapšeno je 35 osoba, dok su protiv još 35 lica podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Zaplenjeno oružje Foto: Uprava Carina

Oduzeto je i 28 pušaka, od kojih su četiri automatske, 26 pištolja, od kojih su jedan automatski i jedan revolver, kao i 3.259 komada municije različitog kalibra.

Uhapšeno je 45 osoba Foto: Uprava Carina

Oduzeto je i 2,5 kilograma eksploziva, oko 200 grama crnog baruta i 241 komad manevarske municije. Zbog oružja je uhapšeno deset osoba, dok su krivične prijave u redovnom postupku podnete su protiv 29 osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA