Carinici su u rutinskoj kontroli pogledali u prtljažnik autobusa: Našli su pakete od kojih bi mogao da se snabde omanji grad

Osumnjičenom D.S. je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, na Graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zaplenili su oko 42 kilograma marihuane.

Carinici su u autobusu iz Turske pronašli oronulu hidrauličnu dizalicu. Nisu ni slutili da je u njoj kilogram blaga! (FOTO)

Uhapšen je i D.S. (37) iz Kruševca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je drogu je pronašla u dve torbe, u prtljažnom delu autobusa, upakovanu u 40 paketa, ukupne težine 41 kilogram i 979 grama.

Osumnjičenom D.S. je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

VIDEO: Zaplenjeno više od 30.000 neprijavljenih evra koje je suvozač u džipu krio u svom koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    11. jul 2018 | 10:50

    Kad se utvrdi koje odgovoran i cija je droga naterati ga da pojede sam sve a ne da ubijaju tudju cecu jel danas mnogi tesko dodju do potomstva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA