Rešena misterija u Nišu posle 5 dana: Policija otkrila čiji leš je nađen u reci, ali se još ne zna uzrok smrti

Leš je identifikovan na osnovu otisaka prstiju, jer niko nije prijavio nestanak osobe koja odgovara opisu

  • 0
Telo izvučeno iz Nišave Foto: Telegraf

Niška policija u utorak identifikovala je leš koji je pronađen u Nišavi u ataru sela Medoševac, nedaleko od ekonomije Kazneno popravnog zavoda.

Da podsetimo, 7. jula policija je iz korita Nišave izvukla telo muškarca, ali više podataka pre obdukcije nije mogla da pruži.

Kako saznajemo, radi se o A.K. (65) koji je živeo u niškom naselju Donja Vrežina.

Leš je identifikovan na osnovu otisaka prstiju, jer niko nije prijavio nestanak osobe koja odgovara opisu. Ustanovljeno je da se radi o čoveku koga je sin poslednji put video oko 13 sati, kada je otišao od kuće.

Telo čoveka primetio je jedan gost kafića na splavu „Porto Belo“ koji je alarmirao policiju a iz vode su ga izvukle vatrogasno spasilačke jedinice Uprave za vanredne situacije; Foto: Telegraf

Njegovo telo koje je plutalo u Nišavi viđeno je sat vremena kasnije, a ostaće misterija da li je stradao nesrećnim slučajem ili se radi o samoubistvu jer je obdukcija isključila da se radi o nasilnoj smrti koju je izazvalo drugo lice – kažu naši sagovornici iz istrage.

Telo čoveka primetio je jedan gost kafića na splavu „Porto Belo“ koji je alarmirao policiju a iz vode su ga izvukle vatrogasno spasilačke jedinice Uprave za vanredne situacije.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA