≫ 

"Transica Jovana" zabrinuta zbog sadržaja telefona, tražila od policije da joj vrati (FOTO)

Kako je obrazložio, ceo intimni život mu je u njemu

  • 7
Jovana, Goran Abdulov Foto: Privatna arhiva

Goran Abdulov (34), transvestit koji se predstavljao kao Jovana i Marijana, posle hapšenja zbog sumnje da je ubio svog ljubavnika Marka Radovića (24), tražio je od policije da mu vrati mobilni telefon, uz obrazloženje da je ceo njegov intimni život u njemu.

Telefon mu je, navidno, uzet posle hapšenja i on bi tek trebalo da bude pregledan, pa se još uvek ne zna kakvog je sadržaja i ima li škaljivih snimaka i fotografija.

Transvestit Jovana pokušao ponovo da se zadavi, ovog puta s gaćama

Abdulov je priznao da je ubio Radovića, ali se pokajao tvrdeći da ga voli i da su mu majka Dragica i Marko, kog je ubio dve jedine ljubavi u životu.

- Posle hapšenja bio je u teškom psihičkom stanju, čak dva puta je pokušao da se ubije. Plakao je i stalno ponavljao da voli Marka, a s druge strane tražio je samo dve stvari - mobilni telefon i dnevne novine - rekao je izvor iz istrage "Kuriru".

Kako navodi, ponavljao je da su mu u telefonu sve intimne fotografije, snimci i prepiske.

Goran sa majkom Foto: Privatna arhiva

- Molio je da mu samo vrate telefon, što naravno nije moguće. Tražio je i da vidi dnevne novine, jer ga je interesovalo kakve su mu fotografije objavljene u štampi - dodaje sagovornik iz istrage.

Podsetimo, Abdulov je na saslušanju rekao da je ljubavnika ubio u samoodbrani, pošto ga je kako tvrdi, on napao i počeo da udara. Rekao je da je toga dana došao u Markov stan na njegov poziv, i da mu je Radović saopštio da se rastaju jer se on seli u Sloveniju.

- Hteo sam da ga zagrlim poslednji put i da ga poljubim, ali je on počeo da me udara. Video sam šerpu na stolu i hteo sam nju da zgrabim i da ga udarim, ali ne znam kako, dohvatio sam nož i ubo ga tri puta - ispričao je navodno istražiteljima posle hapšenja.

I DALJE ŽELI DA BUDE ŽENA

Goran Abdulov, kako je ispričala njegova majka, već neko vreme je išao na hormonske terapije i trebalo je da uskoro obavi operaciju promene pola. Kako je navela, godinama je odlazio kod psihijatra i endokrinologa, a lekovi koje je redovno uzimao ostali su kod kuće.

- Posle hapšenja Abdulov je tražio da nastavi sa terapijama - otkriva izvor iz istrage.

VIDEO Ispovest majke transrodnog ubice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ggggg

    14. jul 2018 | 10:14

    NORMALNO DA JE ZABRINUT,KAD LAZE...ISKRENO SAUCESCE PORODICI RADOVIC

  • Васкрсије

    13. jul 2018 | 10:08

    Јесу то они шта парадирају?

  • Mladic

    13. jul 2018 | 09:52

    Neverovatno sta sve ima u zemlji Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA