≫ 

"Naš Marko bio je zlato, a imao je samo jednu želju": Rođaci studenta kojeg je ubila Transica Jovanica u očaju

O pokojnom Marku rođaci imaju samo reči hvale

  • 14
Marko Radović Foto: Facebook/Marko Radović

"Naš Marko bio je zlato kakvo Bog nije dao kugli zemaljskoj. Pošten dečak, vredan, trebalo je da dođe za dva dana kući, u Nevesinje. A onda ga je stigla zla sudbina. Imao je samo jednu želju - da diplomira."

Tako u suzama priča Milovan Radović, stric mladića Marka Radovića (24), kojeg je nasmrt izbo njegov ljubavnik Goran Abdulov (36). Ubijeni mladić u Beograd je došao pre četiri godine iz naselja Bratač, kod Nevesinja, kako bi studirao na Ekonomskom fakultetu.

"Mahinalno sam dohvatio nož. Mnogo mi je žao, i dalje ga mnogo volim": Ovo je transvestit Goran ispričao na saslušanju zbog ubistva Marka Radovića

U ovom mestu juče su vladali tuga i neverica. Gotovo da nema osobe koja nije zaplakala zbog stravične smrti mladića na kojeg su svi bili ponosni.

- On je kada je imao svega godinu i po dana ostao bez majke. On je najmlađi od četvoro dece. Ima tri starije sestre koje više nisu u Nevesinju. Odgajili su ga baka i tata. Brinuli su o njemu, čuvali ga kao oči u glavi. Naučili ga da bude pošten i da ne pravi greške. On je pre četiri godine otišao da studira jer je želeo da ima diplomu fakulteta koji je završila njegova pokojna majka. Želeo je da svi budemo ponosni na njega - u suzama priča Markov stric.

Ušli smo u sobu "Transice Jovanice", odakle je krenula da se obračuna s dečkom Markom: Kasapio ga je dok nije iskrvario nasmrt (VIDEO)

Ubistvo njihovog najdražeg ostavilo ih je sve bez reči. Kako priča njegov stric, Marko je trebalo da za dva dana dođe kući u Nevesinje.

- Svi smo se radovali njegovom dolasku, a najviše njegova baka. On je, pored toga što je studirao, radio za ujaka koji živi u Beogradu. Sve što se desilo sve nas je začudilo i mnogo pogodilo. Ne mogu nikako pametan biti da se tako nešto poštenoj osobi poput njega desi. Tuga ogromna - drhtavim glasom priča njegov stric.

Ubijeni Radović Foto: Facebook/Marko Radović

Prema njegovim rečima, ostali članovi porodice Radović otišli su u Beograd da preuzmu telo. Među njima je i mladićev otac.

VIDEO Ispovest majke transrodnog ubice:

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TUGA

    14. jul 2018 | 00:21

    ovo je stvarno bruka sta pisete o momku o kome ne znate nista nazivate ga ljubavnikom,ovaj manijak da trune u zatvoru,da bio je zlato divan momak uzor svih nasmijan i posten ovo nije zasluzio da pisete o njemu zasto ne raspitate se malo jel ikad ovaj momak prijavio ovog manijaka da ga prati ne vazno je udariti po momku i opet nije istina on nema sestara sam je bio oduzeo je roditeljima sve na svijetu i vi tako pisete o njemu na kraju ce ovaj ne covjek ispasti posten toliko od nas sto smo znali Marka...i taj njegov osmjeh nikad necemo zaboraviti osmjeh momka sto citav zivot sam koraca,pocivaj u miru Markisa uvjek cemo te voljeti

  • andjeo

    14. jul 2018 | 01:58

    POCIVAJ U MIRU ANDJELE NAS NEK PISU I PRICAJU STA HOCE MI TE ZNAMO KAKAV SI BIO,SRECO,ZIVOTE TUGO BOLU NAS,VOLIMO TE..TVOJI DRUGOVI

  • VladimirR

    13. jul 2018 | 00:45

    Baš tragično, on zlatan ali snajka malo zastranila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA