≫ 

Uhapšen jer se sumnja da je ljudima umesto polovnih stvari slao kamenje i cigle: Ako je i vas ovaj Beograđanin prevario, možete da ga prijavite

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve oštećene da se jave najbližoj policijskoj stanici ili stanici Grocka, na telefon 011/3410 - 257

  • 13

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. P. (1975) iz Beograda zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu varao građane

On je, kako se sumnja, u periodu od juna do novembra prošle godine, u više gradova na teritoriji Srbije, obmanjivao građane tako što je na internet sajtovima oglašavao prodaju različitih polovnih stvari kao što su mobilni telefoni, garderoba, auto sedišta i drugo, a zatim bi oštećenima, pošto bi mu isplatili ugovorenu cenu, putem brze pošte slao pakete u koje je umesto dogovorene robe, stavljao kamen ili ciglu.

Ovo je uhapšeni Beograđanin, Foto: MUP

Srpske đake prevarile dve agencije: Jedna nije ni imala licencu, a drugoj će sada biti oduzeta

Uplaćeni novac je podizao u poštama sa nevažećom ličnom kartom koja je glasila na tuđe ime. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, predat nadležnom javnom tužiocu, koji mu je odredio pritvor.

S obzirom da postoje osnovi sumnje da je A.P. na ovaj način prevario više građana, Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve oštećene da se jave najbližoj policijskoj stanici ili Policijskoj stanici Grocka, na telefon 011/3410 - 257.

VIDEO: Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rile

    14. jul 2018 | 14:52

    Vidi se po njemu da je prevaranp on drugo i nezna i ne zeli fa zna da radi. Za ovakve mi nije zao i umesto inicijala stavite puno ime i prezime i odakle je .Opet ce kad mu se ukaze prilika cim izade iz cuze.

  • 123

    14. jul 2018 | 14:50

    Ovo je najvece i najgore klosarenje. Ovakve osobe su najgori sljam.

  • sasa

    14. jul 2018 | 16:39

    Posluje kao i npr EPS... Sto ne hapsite ove is EPS-a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA