≫ 

Užasna nesreća u Dobanovcima: Muškarac pao s motora i poginuo, majka i sestra se ne odvajaju od njegovog tela na ulici (FOTO SA LICA MESTA)

Kako saznaje Telegraf, u pitanju je pad s motora

  • 10

U Dobanovcima se u popodnevnim satima dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradao mladić na motociklu, a suvozač teško povređen.

Preminuo mladić iz Negotina koji se otrovao pečurkama

Do nesreće je došlo oko 17:30 kada je automobil iz sporedne ulice udario u motor koji se kretao glavnom ulicom tog beogradskog naselja, na kojem su bila dvojica mladića.

Mesto nesreće - Foto: Telegraf

Na licu mesta policija i nadležno tužilaštvo obavljaju uviđaj, a sumnja se da je vozač automobila bio u alkoholisanom stanju. Povređeni mladić je smešten u Kliničko-bolnički centar Zemun, a ubrzo su na mesto nesreće došle majka i sestra nastradalog momka.

Ranije danas oko 16 sati na lokalnom putu između Platičeva i Nikinaca, kod Rume, oko 16.00 sati stradao je 56-godišnji motociklista, a drugih učesnika u ovoj nesreći nije bilo.

VIDEO: Automobil se zakucao u kafić na Banovom brdu u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    15. jul 2018 | 22:42

    Decko je bio nesto najplemenitije na svetu. Dobra dusa,neiskvareno jedno mlado stvorenje. Divan i dobar covek. Kolega,pocivaj u miru,uzivaj u voznji po nebeskom drumu

  • mill

    15. jul 2018 | 18:04

    E motori motori

  • Boki

    15. jul 2018 | 19:05

    Nikada nemoj zuriti u smrt. Zar je ovo moralo da se desi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA