≫ 

Zoran se 7 dana pred puštanje iz Centralnog zatvora hvalio da će na Petrovdan biti slobodan: Nikome nije jasno kako je to znao

Na opšte zaprepašćenje svih, u jednom trenutku je rekao cimerima: "Hoćete li da se kladimo da ću na Petrovdan biti kod kuće?"

  • 16
Zoran Marjanović Foto: Telegraf

Zoran Marjanović, koji je proveo deset meseci u pritvoru zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, znao je sadam dana unapred da će ga Apelacioni sud 12. jula pustiti iz pritvora. Cimerima iz Centralnog zatvora se hvalio da sigurno izlazi na Petrovdan, a baš tada je pušten.

Zoran Marjanović piše pesmu za brutalno ubijenu Jelenu: Još u Centralnom zatvoru smišljao tekst i odlučio se za tužnu baladu

Pre mesec dana je forenzičar Šipka predvideo Zoranov izlazak iz zatvora: "Bilo koga da optuže i da tvrde da se zločin desio na nasipu, taj će biti - slobodan čovek!"

On je, kako navodi izvor blizak istrazi, nedelju dana ranije počeo da se pakuje i planira život na slobodi, pa se javnost pita kako je mogao da zna da će se naći na slobodi s' obzirom na to da je prvi koga terete za tako težak zločin, a da je pušten da se brani sa slobode.

Susret s ćerkom nakon izlaska iz zatvora Foto: Telegraf

- Zoran koji je uhapšen 15. septembra prošle godine, za svih deset meseci koliko je bio u pritvoru nije bio pričljiv i retko kada se smejao. Međutim, nekoliko dana pred izlazak na slobodu Marjanovićevo raspoloženje se drastično promenilo. On je tih dana počeo češće da razgovara sa svojim cimerima iz ćelije i bio je veoma raspoložen, a svi su primetili da pakuje i slaže svoje stvari. Na opšte zaprepašćenje svih, u jednom trenutku je rekao cimerima: "Hoćete li da se kladimo da ću na Petrovdan biti kod kuće?" Ispostavilo se da je baš na taj praznik, 12. jula, Apelacioni sud doneo odluku da mu se ukida pritvor - rekao je sagovornik "Informera".

Zoranovi cimeri su bili u šoku jer se nikad nije dogodilo da osumnjieni za ubistvo bude pušten iz pritvora kako bi se branio sa slobode.

Zoran Marjanović napušta Centralni zatvor:

Ovako je izgledao Zoranov susret s porodicom nakon izlaska iz zatvora:

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zelja

    16. jul 2018 | 11:45

    Aj,da se kladimo da ce do SV.ILIJE biti ponovo u zatvoru i to ne sam!

  • Јасмина

    16. jul 2018 | 12:57

    Жалосно је што нема правде за Јецу..

  • Febo

    16. jul 2018 | 09:11

    A da mu mozda nije advokat rekao.eto misterija resena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA