≫ 

Pijani maloletnik sa 2,2 promila alkohola u krvi sa ukradenim kombijem slupao automobile (FOTO)

Tinejdžer zadržan na trežnjenju u požarevačkoj policijskoj stanici

  • 3

Pijani maloletnik ukradenim kombijem slupao je u nedelju parkirane automobile u naselju Aleksandrovac na putu Požarevac-Žabari-Svilajnac.

Pijani vozač i policiju ostavio u šoku: Vozio sa 3,02 promila alkohola u krvi, svi se pitaju kako

Slupani kombi koji je maloletnik ukrao Foto: TPKNEWS

Za volanom je bio maloletnik star 17 godina. Od siline udara kombi se nekoliko puta zarotiralo i stalo na suprutnu strana kolovoza, dok se jedan parkirani automobil usled udara prevrnuo na bok a drugi pretrpeo oštećenja. Srećom, iako su vozila koja su učestvovala u nezgodi znatno oštećena, vozač je, iz skoro skroz slupanog kombija, izašao nepovređen.

Maloletnik je pre incidenta u kafani pio sa vlasnikom kombija, kada je iznenada ustao od stola, uzeo ključeve i pobegao s kombijem.

Jedno od oštećenih vozila koje je kombi "pokupio" usput Foto: TPKNEWS

Posle udesa na lice mesta stigao je i vlasnik kombija, koji je videvši koliko mu je vozilo oštećeno, nasrnuo na vozača. U tome ga je sprečila policija koja je u međuvremenu pristigla, kao i Hitna pomoć koja je  utvrdila da maloletnik nije zadobio nikakve povrede.

Pošto se videlo da je pijan podvrgnut je alko-testu, koji je pokazao da ima alkohola u krvi. Zbog toga dežurni tužilac je naložio da mu se u bolnici izvadi krv i uradi analiza koja je pokazala da ima 2,2 promila alkohola u krvi. Nakon toga po zakonu određeno mu je trežnjenje u požarevačkoj policijskoj stanici.

Udareno vozilo završilo je u kanalu pored puta Foto: TPKNEWS

Pošto se radi o maloletnom licu i velike količine alkohola u krvi, i tretira se kao umišljaj, dalju istragu vodiće Više tužilaštvo zbog krivičnog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

VIDEO Pomahnitali taksista uleteo među ljude u centru Moskve:

(Telegraf.rs/Tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    17. jul 2018 | 08:38

    Хоће неко одговарати јер је малолетном лицу омогућио конзумирање алкохола?

  • D WELLE

    17. jul 2018 | 09:55

    Vlasnika kombija isto na odgovornost,nije ovo krađa ključeva,ključevi treba da su u džepu i nije odmah reagovao,vlasnika kafane za akohol maloletnicima,zatvaraj policijo sve ovo treba oštro kažnjavati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA