≫ 

Otac i ćerka nakon strujnog udara ležali u blatu i izmetu do smrti: Otišao je u štalu kada je čuo vrisak, za 15 minuta oboje su bili mrtvi

- Na podu u blatu i izmetu su ležali moj sin i unuka, koje je struja još udarala. Onda je Nikola otrčao da isključi osigurače - ispričala je Jovanina baka kroz suze

  • 16

Jovana Asanovć (15) i njen otac Srđan Asanović (47) iz sela Pridvorica kod Bojnika preminuli su jutros u urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac od posledica udara struje.

Velika tragedija koja se desila u porodičnoj kući Asanovića odvila se na stravičan način.

Kako Telegraf saznaje, Jovana je otišla da pomuze krave i priključila muzilicu, koja je do danas odlično funkcionisala i bila ispravna. Ubrzo se začuo vrisak iz štale i otac je otišao da vidi šta se dešava.

- Nikola, Jovanin rođeni brat, čuo je da neko cvili u štali i otišao da vidi šta se događa, jer se ni Srđan nije vratio iz štale, baš kao ni Jovana. Na podu u blatu i izmetu su ležali moj sin i unuka, koje je struja još udarala. Onda je Nikola otrčao da isključi osigurače - ispričala je za Telegraf gušeći se u suzama Srđanova majka, a Jovanina baka, Slavica Asanović.

Pozvali su Hitnu pomoć, a u dvorištu su počele da se skupljaju komšije, ubrzo je stigla i policija.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Dva saniteta lekara pokušala su da reanimiraju oca i ćerku, ali bezuspešno. Nakon pokušaja oživljavanja, prebačeni su u Urgentni centar u Leskovcu.

- Srđan je hteo da spase ćerku, jer je čuo da je neko počeo da cvili i da se dere, a nju je poslao na mužu. Udarila ga je struja kada je pokušao da spase svoje dete. Kuku, majko! Umro mi je i sin i unuka! Nesrećo moja! - jecala je Slavka.

Kako iz leskovačke Opšte bolnice kažu, njih dvoje su stigli bez vitalnih znakova života. Lekari su pokušali da urade sve što su mogli, ali je bilo kasno.

Srđan Asanović je preminuo jutros u 9, a njegova maloletna ćerka Jovana 15 minuta kasnije.

VIDEO Zbog krađe struje na Kosovu evropski radnici kasne na posao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strašno

    17. jul 2018 | 18:14

    Jezivo i neverovatno tužno. A sve je to danak srpskoj "pameti". Svi sve najbolje znaju i sve znaju da rade. Verovatno je instalaciju odradio neki priučeni nabeđeni električar ili još gore,možda i sam stradalnik. Dve smrti su mogle da se spreče zaštitnom sklopkom od nekojiko hiljada dinara.

  • Tuga

    17. jul 2018 | 15:54

    Tuga,ona sa 15 godina se nije stidela ni da ide da muze krave i slicno. Zaista tuga za Srbiju :(

  • Bojana

    17. jul 2018 | 16:09

    Joj tuga.Pocivajte u miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA