Dečak Aleksa, koji se udavio u Jakovu, sahranjen u belom kovčegu: Jauci porodice i njegovih drugara odjekivali grobljem

Tinejžer je sahranjen samo 250 metara dalje od svoje porodične kuće koja je od groblja udaljena samo ulicu

  • 1

Aleksa Tasić (17) iz Boleča koji se u ponedeljak utopio u bazenu "S kluba" u Jakovu, sahranjen je juče na mesnom groblju u Boleču. Sahrani je prisustvovalo oko 700 ljudi, a na večni počinak su ga ispratili otac Anđelko, majka Gordana, sestra Ivana i mlađi brat F.T, rodbina i prijatelji.

Aleksin tata hteo da ide u mrtvačnicu da oživi sina: Porodica se ne miri sa smrću mladića koji se utopio na bazenu u Jakovu

Tinejžer je sahranjen samo 250 metara dalje od svoje porodične kuće koja je od groblja udaljena samo ulicu. Sahranjen je u belom kovčegu, a opelo su služila dva sveštenika, piše Alo!

Tokom spuštanja u grobnicu, grobljem su se prolamali jauci i plač njegove porodice, ali i Aleksovih drugara i drugarica iz osnovne i srednje škole.

Vesto tragediji je brzo odjeknula Bolečom.

Aleksa je važio za iskusnog plivača i ronioca, a taj dan je s društvom ceo dan proveo na toboganima bazena Jakovo. Jednog trenutka su prešli u veći bazen dubine 1,5 metar, u kojem je Aleksa potonuo. Na dnu bazena ga je ugledao lekar VMA, koji je bio gost bazena i uz pomoć prisutnih je pokušao je reanimaciju. Nakon sat vremena pokušavanja, nije mu bilo pomoći.

U nekom trenutku se osvestio, ali mu je ubrzo na usta potekla krv. Uzrok smrti će biti poznat posle obdukcionog nalaza.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DEJAN

    19. jul 2018 | 05:17

    DALI NA BAZENU POSTOJI I DALI RADI SPASILAC !!! MISLIM DA I U LETNJIM USLOVIMA MORA DA BUDE I DEZURNI LEKAR NA BAZENU BAS I ZBOG POVREDA U AKVA PARKU !! HVALA AKO OBJAVITE !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA