≫ 

Tehničar sa VMA pravosnažno osuđen zbog preprodaje bolničkog anestetika, koji je pronađen pored tela Ivane Bodrožić u Hajatu

On je osuđen na osam meseci zatvora zbog optužbi da je ukrao bolnički anestetik "propofol"

  • 0

Viši sud u Beogradu potvrdio je presudu Trećeg osnovnog suda kojom je Ljubiša Pavlović, tehničar sa Vojnomedicinske akademije, osuđen na osam meseci zatvora zbog optužbi da je ukrao bolnički anestetik "propofol", koji je pronađen pored tela Ivane Bodrožić u hotelu Hajat, decembra 2014. godine.

LEK od kojeg je umrla Ivana Bodrožić PRODAJE SE U APOTEKAMA!

Pavlović je, podsetimo, osuđen zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda. On se teretio da je Bodrožićevoj prodao anestetik "propofol" koji je pronađen pored njenog beživotnog tela u sobi hotela Hajat.

Iva Bodrozić Foto: Facebook/

- Viši sud je odbio žalbe okrivljenog, kao i tužilaštva i potvrdio prvostepenu presudu u celosti - potvrdila je portparolka Višeg suda Bojana Stanković.

Pavlović je, osim zatvorske, osuđen i na novčanu kaznu od 50.000 dinara.

Podsetimo, beživotno telo Ivane Bodrožić, ćerke vojvođanske poslanice Nade Bodrožić, pronašla je spremačica u sobi 326 hotela "Hajat" 10. decembra 2014. godine.

Ivana je u ruci imala postavljenu braunilu, a pored njenog tela pronadeni špricevi i pet bočica anestetika "propofol" koji je dostupan samo u bolničkim uslovima.

Bodrožićeva je bila ćerka vojvođanske poslanice Nade Bodrožić, koja je prošle godine poginula u saobraćajnoj nesreći.

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs/ Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA