≫ 

Moje dete je silovao brat od tetke: Otimala se i vrištala, ali on je ošamario, stavio ruku na usta i skidao joj garderobu

- Mučno mi je i da pomislim na sve to i znam da će se ona teško oporaviti, ali se nadam da će dobiti maksimalnu kaznu na sudu za nedelo koje je uradio. On joj nije brat, on je monstrum - priča majka maloletne M.K.

  • 5

Zlata K., majka maloletne M. K. (15) iz Mačvanskog Prnjavora kod Šapca koju je prošle godine silovao sin od očeve rođene sestre Dragoljub R. (25) iznela je detalje tog zločina. Dragoljub je od tad u pritvoru i čeka presudu za svoje nedelo.

Devojčica silovana, drogirana i prisiljavana na prostituciju: Zbog ovih zločina na optuženičku klupu će sesti žena makro

- Moje dete je silovao brat od tetke i naneo joj bol i sramotu. Mučno mi je i da pomislim na sve to i znam da će se ona teško oporaviti, ali se nadam da će dobiti maksimalnu kaznu na sudu za nedelo koje je uradio. On joj nije brat, on je monstrum.

Dragoljub je tri dana nakon zločina, koji se desio 5. oktobra 2017, uhapšen, a devet meseci kasnije, tačnije 13. jula, održano mu je prvo suđenje pred šabačkim višim sudom.

Zlostavljanje Foto: Profimedia/Alamy

- Ročište je odmah odloženo jer moja ćerka nije bila prisutna, a sudija je hteo da prvo nju sasluša. Zbog toga je pretres odložen za 27. jul - kaže Zlata K.

- Htela sam da ga pitam kako ga nije sramota?! Kada sam se udala za njegovog ujaka, bio je dete. Hranila sam ga i negovala. Kada su ga roditelji izbacili iz kuće, otvorila sam mu svoja vrata. Moje ćerke su odrasle s njim, imale su poverenje u njega - kaže potresena žena, a prenosi Alo.

Kaže da ga nije videla od prvog suđenja.

- Ona je bila kod kuće sa dedom kada je Dragoljub došao i zamolio je da pođe s njim kod njega. Plašio se da ga tamo čeka brat njegove žene da ga ubije jer ju je prethodno trudnu i sa dvoje dece izbacio iz kuće. Ne sluteći šta joj se sprema, moja devojčica je otišla. Za njom je ušao i on. Odmah ju je napao. Otimala se i vrištala, ali ju je on prvo ošamario, a onda joj je stavio ruku na usta i skidao joj donje delove garderobe - prepričava žena jezive detalje koje je čula od ćerke.

Kako dalje navodi, devojčica je uspela da se otrgne iz ruku pomahnitalog brata tek kada ga je ugrizla za ruku.

Dragoljub u pritvoru čeka presudu Foto-montaža: Profimedia, pixabay.com

- Iskočila je kroz polomljen prozor. Niz noge joj se slivala krv, bila je izgrebana i imala je modrice po licu kada je došla kući. Isprepadana i pod velikim stresom i ispričala nam je šta se desilo - ispričala je Zlata.

Zlata K. navodi da ovo nije prvi put da Dragoljub R. pokuša da napastvuje žensku osobu.

- Napad na moju ćerku je, koliko znam, treći put u poslednjih nekoliko godina da on čini slične stvari. Prvo je, navodno, pokušao s nekom devojkom, ali je ona  uspela da mu pobegne. Potom je napao ženu koja majka može da mu bude. I ona ga je prijavila - kaže Zlata.

Sestra M.K. kaže da Dragoljub negira da je silovao devojčicu.

- On se kune u svoju decu da nije to uradio. Samo se pitam kako nema mozga da se kune u svoju decu, a zna da ju je silovao. Svaka čast mojoj mlađoj sestri kako je to podnela, ja joj se divim - kaže sestra maloletnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    23. jul 2018 | 06:49

    Ja bih i ovu majku u zatvor jer je znala da je ovaj problematičan,a izgovor ovoga manijaka da joj ćerka ide sa njim jer se on plašio da će ga ubiti brat od žene i majčino dopuštanje ćerki da ide je van svake pameti! Prema tome i majku u zatvor!

  • Xxl

    23. jul 2018 | 05:50

    Treba.ga najstrozije kaznitii obeleziti kada izade iz zatvora da narod zna koje i sta je uradio da ga de klonimo dvi TOJE MONSTRUM NE COVEK I NEBTST ZLOTVOT

  • Bakicica

    23. jul 2018 | 05:25

    Otkud toliko izopačenosti u ljudima. Užasno je šta je ta devojčica doživela i to od brata od tetke. To je zločin koji zaslužuje najtežu mogucu kaznu i obavezno ga kastrirati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA