≫ 

Mišo, tvoja je nebeska sudnica: Kolege, prijatelji i porodica opraštaju se od ubijenog advokata Dragoslava Ognjanovića

Sahrana će se održati 1. avgusta u 13.30 časova na Novom groblju u Beogradu

  • 13

Čuveni advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) ubijen je pre dve večeri ispred zgrade u kojoj je stanovao na Novom Beogradu. Njegovi prijatelji, porodica, kolege sa opraštaju se od njega danima, a u novinama su jutros osvanule i čitulje uz potresne poruke.

Oglasila se Sanja Papić kratkom, srceparajućom porukom o ubistvu supruga advokata Miše Ognjanovića (FOTO)

"Ostavio nas je dobar čovek, široke duše i velikog srca. Ne može se rečima opisati gubitak i tuga povodom njegove tragične smrti. Poslednji pozdrav dragom prijatelju i kolegi" napisao je ugledni advokat Borivoje Borović u čitulji.

Sahrana će se održati sutra na Novom groblju

Sa njim su se na ovaj način oprostio i njegov kolega Zdenko Tomanović, uz poruku "Zbogom kolegi sa kojim sam delio godine haških iskušenja". Njegove najbliže kolege iz kancelarije sa kojima je provodio najviše vremena, napisali su potresnu poruku.

Kolege iz kancelarije Foto: Telegraf

"Pucnji u najboljeg od nas, pucnji su u naša srca. U ovim preteškim trenucima čujemo glas našeg nepokolebljivog Miše koji je uvek govorio da se mora dalje i bolje. Putuj veliki čoveče u večnost. Tvoja je nebeska sudnica. Tvoji iz kancelarije."

Kolege i prijatelji Foto: Telegraf

Prijatelji, drugari, poznanici takođe su se opraštali od njega, ali i porodica. Njegova supruga Sanja i ćerka Lara, kao i sin iz prvog braka obavestili su sve kada će se održati sahrana.

"Sa neizmernim bolom i patnjom u srcu i duši, obaveštavamo vas da će naš voljeni biti ispraćen na večni počinak dana 1. avgusta u 13.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo će se održati u Svečanoj sali sa početkom u 12.30 časova."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Момо

    31. jul 2018 | 08:34

    Нека му је лака земља. Дегутантно је слушати адвокатски еснаф након овог убиства. Они који тумаче Закон,како-кад,они који деру сиротињу,они који,скоро,одлучују о животу и смрти,ониии се не оглашавају када се то деси новинару,лекару и иним,јер онда су у улогама хијена. Они који су у већини до гуше на ивици законитости,они који појам морал, третирају као непознато, одједном моралишу и дају срцепарајуће коментаре,они који у већини у себи кажу*боље он него ја* и један мање, место више. Коначно,упитајмо се коме највише одговара овакво стање правосуђа, зашто нена лустеације,реформе истог али стварне,па наравно да таквој ситуацији адвокатски еснаф царује,јер њима не одговара чиста и законски доста уређена ситуација. Јадно,јадни ми са њима..

  • Boban

    31. jul 2018 | 10:12

    Nebeska sudnica je Bozja. Tamo nema podmicivanja vec samo pravda i istina.

  • Gox

    31. jul 2018 | 10:07

    Ovo je jasna poruka svima koji misle da su ne dodirljivi.U zivotu ti je sve po zasluzi...laka mu zemlja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA