≫ 

Mladić koji tvrdi da je preživeo herojski podvig u Aleksincu, kada je spasao devojčice od silovatelja je "Zvezda Granda" (VIDEO)

Milatović sada leži povređen u niškom Kliničkom centru

  • 9

Aleksinčanin Dušan Milatović (29) koji je noćas zadobio više posekotina nanetih nožem dok je, kako tvrdi, branio dve devojčice od trojice silovatelja je bivši učesnik takmičenja "Zvezde granda". Milatović se u tom takmičenju pojavio 2014. i 2015. godine nastupivši s pesmom "Med i slatko grožđe" pevača Nikole Rokvića, a sada leži povređen u niškom Kliničkom centru.

Misterija u Aleksincu: Mladić izboden, tvrdi da je stradao dok je branio devojčice od silovanja (FOTO)

Na nastupu u sezoni 2014/2015. godine dobio je svih pet glasova.

- Bilo je dobro, sem vibrata - rekao je tada Šaban Šaulić. Zorica Brunclik je njegov nastup okarakterisala kao "Energičan i super".

Milatović tvrdi da se stravični događaj u kome je povređen odigrao oko tri sata iza ponoći u parku u neposrednoj blizini autobuske stanice u ovom gradu dok je džogirao. On je navodno čuo vrisku i potrčao ka tom mestu gde je ugledao starijeg muškarca kako pokušava da napadne devojčicu.

Dušan Milatović u bolnici Foto: Telegraf

- Dete je pokušavalo da mu se istrgne, odeća joj je bila pocepana. Pritrčao sam mu u nameri da odbranim malu kada su iz mraka iskočila još dvojica sa još jednom devojčicom sličnog uzrasta. Skočio sam na njih, kada su izvadili noževe i napali me. Borio sam se sa svom trojicom, a deci sam doviknuo da beže, što su one i učinile – opisuje navodni napad na maloletnice Milatović.

Dodaje, da mu je tokom sukoba jedan od napadača prišao s leđa i udario ga nečim nakon čega je izgubio svest i da je sledeće čega se seća da je u bolnici.

Prema prvim informacijama, zadobio je površinske rane po rukama i nogama.

Policija u Nišu trenutno proverava njegove navode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    13. avgust 2018 | 14:16

    Dzogira u 3 ujutru a sve deblji iz godine u godinu,bas neki sportski tip🙄🤔

  • Roditelj

    13. avgust 2018 | 14:14

    A šta su radile devojčice u parku u tri sata noću? Po meni to nije vreme za šetnju parkom a ko misli drugačije nek se zapita kuda to vodi.

  • Noname

    13. avgust 2018 | 14:03

    U opste mi ne lici na istu osobu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA