≫ 

Sud pustio ubicu iz Smoljinaca na slobodu: Čim je izašao iz zatvora tri dana je silovao i grizao rođenu ćerku

Otac, monstrum, posebno je bio brutalan kada je treći put silovao ćerku

  • 31

Zamenik višeg javnog tužioca u Požarevcu, Miroslav Vojinović, podigao je optužnicu protiv Živorada Milića zvanog Roda (60) iz Smoljinca kod Malog Crnića, koji je uhapšen zbog sumnje da je od 10. do 12. maja ove godine u tri navrata silovao svoju maloletnu ćerku A.M. (16).

Posle uručene optužnice optuženom i, eventualnog, žalbenog postupka, ona će stupiti na pravnu snagu i zakazaće se glavni pretres u Višem sudu.

Prema navodima optužnice, Živorad je 10. maja uveče ćerku pretukao i ošišao, a onda je seksualno zlostavljao a isti čin je ponovio i sutradan popodne. Trećeg puta, 12. maja oko 12 sati, sve je ponovio. Sve vreme dok ju je silovao on je nju i vređao, optužujući je da je drolja, kurva… i da se vucara sa starijim muškarcima u selu.

Otac, monstrum, posebno je bio brutalan kada je treći put silovao ćerku. Prema rečima našeg izvora iz istrage devojčica im je rekla da ju je toga dana pretukao.

Silovatelju Živoradu preti 19 godina zatvora: Dva dana je zverski napastvovao ćerku (16), pretukao je i odsekao joj kosu

Pošto se devojčica protivila seksualnom zlostavljanju on ju je, uz nekoliko šamara i udaraca po telu naterao, stalno joj govoreći da je drolja i da je to radila sa drugim muškarcima, da to uradi i sa njim. Na kraju ćerka je pristala kako bi izbegla dodatne batine - priča izvor šta je monstrum od oca radio svojoj ćerki, prema iskazu koju je dala policiji.

Ona je, ne mogavši više da izdrži bestijalnost svoga oca, 12. maja pobegla od kuće i napisala potresno pismo majci, koja je napustila muža i boravila kod ćerke udate u Smederevu. U pismu je A.M. detaljno navela šta joj je otac radio i da joj se zbog toga više ne živi. Čim je pročitala ćerkino pismo majka slučaj prijavila policiji.

Porodična kuća u kojoj je monstrum silovao svoju ćerku Foto: tpknews.com

Posle toga, Živorad je uhapšen i određen mu je pritvor, koji je sada produžen. Za krivično delo silovanje, njemu preti kazna od pet do 15 godina zatvora. Posle njegovog hapšenja, analizom DNK tragova na krevetu, posteljini, ćebetu i na vešu devojčice, nađeni su njegovi biološki tragovi.

Lekarskim pregledima utvrđeno je da je devojčica imala brojne povrede po telu, glavi, grudima rukama i nogama, u predelu i na polnom organu, nastali od stezanja, štipanja, ujeda i penetracije.

Mnogi operativci uključeni u istragu rekli su da do sada nisu videli ovako brutalno silovanje, posebno nad svojim detetom. Inače, optuženi Živorad je u februaru ove godine izašao na uslovnu slobodu iz zatvora, gde je bio zbog ubistva. Izdržao je deset, od ukupno 14 godina, na koliko je osuđen jer je u novembru 2008. nožem ubio meštanina Smoljinca Roberta Todorovića (31).

Iz zatvora je izašao ranije, jer je komisija KPZ "Zabela" konstatovala da se Živorad dovoljno resocijalizovao, ali je dodatni razlog bio i to što je oboleo od leukemije. Iako su i Viši sud i tužilaštvo u Požarevcu bili protiv toga, Živorad je odlukom Apelacionog suda ipak uslovno pušten na slobodu.

Živorad je svoju ćerku silovao tri dana Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

PORODICA

Živorada je supruga napustila zbog njegovog nasilja i prešla kod starije ćerke u Smederevo, koja je udata i ima troje dece. Njih dvoje imaju i sina, koga je otac izbacio iz kuće i koji se izdržava radeći razno-razne poslove po selu.

Violeta Todorović čijeg je muža Živorad ubio Foto: tpknews.com

UDOVICA

- Da je Živorad ostao u zatvoru do kraja, ovo se ne bi desilo. Mene je taj monstrum ostavio kao udovicu i samohranu majku, a ubio mi je muža samo zbog toga jer se moj Robert posvađao sa Živoradovim sinom oko pikada u kafani - kazala je Violeta Todorović (45), udovica Roberta Todorovića, kog je Živorad ubio u novembru 2008. godine.

VIDEO: Policija uhapsila čoveka osumnjičenog za silovanje

(Telegraf.rs/Izvor i Foto: tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    14. avgust 2018 | 08:06

    Sad sudija da odgovara umesto njega

  • Realista

    14. avgust 2018 | 10:27

    Hoće li sudstvo odgovarati što je pustio ovog monstruma i zašto je uopšte dobio samo 14 godina za ubistvo?!

  • Neša

    14. avgust 2018 | 08:47

    Taj sudija je debelo pogresio prvo sto ga je osudio samo na 14 godina a onda je jos vise pogresio kad ga je pustio na uslovnu slobodu sto je i potvrdjeno. Zbog takvih propusta taj sudija bi trebao biti razresen duznosti, ili u Srbiji jedino tuzioci i sudije ne odgovaraju za svoje propuste u radu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA