≫ 

Detalji jezive tragedije: Kod Srebrnog jezera poginuo tinejdžer. Dva drugara se spasila, ali se mali Nikola udavio u mulju (FOTO)

Kako saznajemo, Nikola je "sitroenom" uleteo u kanal pun vode, a razlozi zbog kojih je došlo do ovog stravičnog događaja nisu još uvek poznati

  • 12

Nikola Milićev (18)  iz Velikog Gradišta poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć na Srebrnom jezeru, u vikend naselju Beli Bagrem.

Kako saznajemo, Milićev je oko 21 sat "sitroenom" uleteo u kanal pun vode, a razlozi zbog kojih je došlo do ovog stravičnog događaja nisu još uvek poznati.

Miloš je uspeo da se izvuče iz auta u kanalu; Foto: Facebook/Milos Stojanovic

Prema saznanjima koje imamo, Nikola Milićev se udavio u mulju, jer je jedini bio vezan, pa nije uspeo da se odveže i izađe iz vozila.

Za Lazara i njegove drugare svi su imali samo lepe reči; Foto: Facebook/Lazar Trailovic

Sa njim u kolima su bila još dvojica momaka - Lazar Trailović i Miloš Stojanović, koji takođe imaju 18 godina.

Njih dvojica su preživeli, ali su povređeni. Kako saznajemo, oni su se isto nagutali mulja, ali su uspeli da izađu iz kanala i sada su na infuziji.

"Citroen" završio u kanalu pored puta Foto: TPK NEWS

Za ove mladiće meštani imaju samo reči hvale, kažu da su bili dobri momci i lepo vaspitana deca.

U toku dana se očekuje opširniji policijski izveštaj.

VIDEO Ugao strave! Jedna nesreća nedeljno se događa na ovom mestu:

(S.Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    14. avgust 2018 | 09:02

    To su ipak deca a voze bez nekog iskustva. Cesto neprilagodjena brzina. Znaju li roditelji gde im se deca nalaze? Ovoga ce jos biti. Biti lepo vaspitan, kako ih opisuju, podrazumeva odgovornost. Na zalost, roditelji danas decu nicem ne uce pametnom pa onda kukaju kad se ovako nesto desi. Ljudi, ovo nije sudbina nego nemar. Brinite o svojoj deci.

  • RICINUS

    14. avgust 2018 | 09:08

    Neiskusano mlado neposlušno i ode

  • 18 godina

    14. avgust 2018 | 20:50

    A šta bi sa onim da početnici ne smeju da voze noću od toliko i toliko sati pa do jutra, i da moraju da voze uz prisustvo nekog "iskusnog", tj. u prisustvu nekoga ko ima vozačku dozvolu minimum xy godina? Taj detalj je svima promakao, zar ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA