Užički lekar uzeo 570 evra, pa pristao da ženi u 17. nedelji prekine trudnoću, iako bi to moglo da je ubije

Doktor je uhapšen

  • 12

Policija u Užicu uhapsila je lekara D. A. (53) specijalistu Opšte bolnice u tom gradu, osumnjičenog za primanje mita, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U Srbiji se godišnje obavi 250.000 abortusa: "Bilo bi nas mnogo više da nema toga i da se deca rađaju"

Sumnja se da je D.A. zahtevao i primio 570 evra kako bi prekinuo trudnoću pacijentkinji koja je bila u 17. nedelji trudnoće, što nije dozvoljeno. Krivična prijava podneta je protiv još četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita.

Osumnjičenom D.A. određeno je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, a protiv njega Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu biće podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio i krivično delo nedozvoljeni prekid trudnoće.

(Telegraf.rs/Glas zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    15. avgust 2018 | 22:23

    Nije doktor kriv, ta zena je kriva, ona je tražila njega i ponudila novac, pa sad joj je laknulo, pa ko veli da joj vrati pare. A zašto nije ranije na vreme se javila nego je čekala da dete.ozivi. Ona nema mozga u glavi.. nju treba uhapsiti.

  • Devojka

    15. avgust 2018 | 17:02

    Abortus je ubistvo. Kako mozete svoje dete da ubijete? Ako jos nije rodjeno , ne znaci da nije ubistvo.Za par meseci to ce biti nesto sto ce vasem zivotu dati smisao, a mnoge zene to kasno shvate. Radujte se trudnoci!

  • Tarantula

    15. avgust 2018 | 16:03

    Kakva stoka od doktora.Treba mu zabraniti da radi vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA