≫ 

Miša Ognjanović znao da mu se nešto sprema zbog tajni i poruka Luke Bojovića: Advokatu je 15 dana pre ubistva zaprećeno smrću?

Kada je čuo za Mišino ubistvo, Luka je navodno pobesneo u zatvoru i rekao je da se ratu klanova mora stati na put

  • 2

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57), koji je ubijen 28. jula ispred svoje zgrade u ulici Antifašističke borbe, bio je trn u oku neprijateljima svog klijenta i kuma Luke Bojovića (45), piše "Alo".

Kako navodi "Alo", jedino je on imao kontakt sa Lukom, koji je robijao u španskom zatvoru, često ga je posećivao i porodici i saradnicima, navodno, prenosio je njegove poruke, što je suparnicima smetalo.

Nepoznati detalji iz života ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića: Kome je poklanjao kravate, a za čim je najviše žudeo? (FOTO)

- Otkad je Luka uhapšen, jedino ga je Miša posećivao u španskom zatvoru u Madridu. Luka nije imao tajni pred Mišom i bezgranično mu je verovao - kaže izvor "Alo"-a.

Luku Bojovića je jedino Miša posećivao u zatvoru; Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kada je čuo za Mišino ubistvo, Luka je navodno pobesneo u zatvoru i rekao je da se ratu klanova mora stati na put. Ipak, istražuje se da li najnovija eksplozija u automobilu Strahinje Stojanovića (28), bliskog ubijenom Slobodanu Šaranoviću (79), ima veze sa Lukinom osvetom.

- Strahinja Stojanović nije nešto visoko kotiran u grupi ubijenog Slobodana Šaranovića, ali se ne isključuje mogućnost da je reč o Lukinoj osveti, te da je otvorena sezona lova na suprotni klan, bez obzira na poziciju u klanu - objašnjava sagovornik "Alo"-u.

SUPRUGE NEUTEŠNE

Ognjanović je bio suprug bivše misice Sanje Papić (34), s kojom je u oktobru 2017. dobio ćerku. Pre nego što se oženio misicom i manekenkom, bio je u braku sa „Plejboj“ zečicom Natalijom Mihić (35), sa kojom je dobio sina Mihaila (9). Iz prvog braka sa tadašnjom suprugom Ninom ima sina Petra (26).

Miša je bio u braku sa „Plejboj“ zečicom Natalijom Mihić, sa kojom je dobio sina Mihaila; Foto: Petar Lazović, Tanjug/Sava Radovanović

Supruge ne žele da govore za medije. Sanja Papić se posle ubistva supruga oglasila na Instagramu porukom: „Mili moj, najvoljeniji“, dok je na godišnjicu njihovog braka objavila fotografije s venčanja i napisala tekst pesme „Zašto si me voleo“ Selin Dion. Druga supruga Natalija Mihić je odbila da daje izjave za medije, ali je otišla na sahranu i poslednji put se oprostila od njega.

Ognjanović je znao da je u opasnosti, jer mu je smrtna presuda, navodno, potpisana 15 dana pre ubistva, kada se mu je uticajni pripadnik „kavačkog klana“ pljunuo u lice. Tom prilikom mu je direktno zaprećeno ubistvom, a tada je već bilo jasno da mu se nešto sprema.

- Miša je 15 dana pre smrti sam ušao u kafić na Voždovcu, gde se okuplja „kavačka ekipa“. On je to znao, a oni su njegov dolazak protumačili kao provokaciju. Izbila je svađa i jedan od najuticajnijih pripadnika grupe iz Kotora je Miši pljunuo u lice. Izrečena mu je direktna pretnja ubistvom - rekao je sagovornik nedeljnika „Ekspres“, blizak istrazi.

Kako Alo prenosi, Miši je 15 dana pre ubistva bilo zaprećeno smrću; Foto: Telegraf

Istraga zasad ide u dva pravca. Istražuje se da li je reč o osveti „kavačkog klana“, koji je u sukobu sa „škaljarskim“, kojem pripada Luka.

S druge strane, proverava se da li je likvidaciji kumovao Lukin sukob sa grupom Slobodana Šaranovića.

Prema jednoj verziji, koju prenosi "Alo" veliki crnogorski bos se u nastavku krvne osvete za ubistvo biznismena Slobodana Šaranovića na njegovoj sahrani zakleo da će ga osvetiti.

Beogradski advokat je ubijen u naručju svog sina Petra (26). Ubica je u advokata najpre ispalio dva hica, a onda se vratio i hladnokrvno ga izrešetao sa još pet metaka.

Miša Ognjanović bio je jedan od najpoznatijih beogradskih i srpskih advokata koji su se bavili krivičnim pravom. Poslednjih godina najviše je zastupao Luku Bojovića, ali i njegovu porodicu i saradnike. Nedavno je zastupao i Lukinu majku Anđelku, koja je u Crnoj Gori uhapšena zajedno sa rođakom zbog navodnog planiranja ubistva Ratka Koljenšića, jednog od pripadnika grupe Slobodana Šaranovića, okrivljenog za učestvovanje u ubistvu Nikole Bojovića.

VIDEO: Tapušković upozoravao Ognjanovića da će i advokati postati žrtve

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Advokat

    17. avgust 2018 | 14:12

    Ok,sad pohapsiti sve u Bg koji iole imsju veze sa crnogorcima.Ejjj skuplja se kavacka ekipa,aloo? Dodjem da pijem kafu i izgubim glavu,jel to Beograd??

  • Lalala

    21. avgust 2018 | 09:51

    Zasto se Gorci ne izbace iz zemlje i zabrani im se ulazak kao Soraji sto se zabranio? Msm na ove potencijalno opasne.. Najbolje da nam oni zare i pale zemljom, okupiraju kafice, prave divlji zapad a njihovi nasu decu salju u Spuz...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA