≫ 

Devojčica (16) prijavila da ju je usvojitelj terao na seks u porodičnoj kući u Novom Kneževcu

Devojčica je nakon nemilog čina , muškarca prijavila da ju je sekusalno zlostavljao nekoliko puta

  • 8

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su D. S. (50) iz Novog Kneževca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo silovanje.

Devojčica silovana, drogirana i prisiljavana na prostituciju: Zbog ovih zločina na optuženičku klupu će sesti žena makro

Kako saznaje portal Telegraf.rs, šesnaestogodišnja devojčica je prijavila muškarca da ju je primoravao na seksualne radnje u njihovoj porodičnoj kući, jer je D.S. ujedno i njen usvojitelj. Devojčica je nakon nemilog čina , muškarca prijavila da ju je sekusalno zlostavljao nekoliko puta.

Šesnaestogodišnja devojčica je prijavila muškarca da ju je primoravao na seksualne radnje Foto: Profimedia, Alamy

Po nalogu Višeg javnog tužilaštvu u Zrenjaninu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu priveden je tužiocu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu odredio muje pritvor do 30 dana.

Prema podacima iz Policijske uprave u Kikindi, silovanje se kao težak oblik krivičnog dela javlja retko u sredini kao što je Kikinda. U periodu od 2013.godine do 2107.godine evidentirano je osam slučajeva krivičnih dela silovanja. Svi osumljičeni za ova dela su pronađeni i procesuirani-navode iz PU u Kikindi.

U krivičnim zakonima silovanje spada među teža krivična dela, a kazna predviđena zakonom je između jedne i deset godina.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

 

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    18. avgust 2018 | 20:08

    Pod hitno dusanov zakon ili za siledjlzije kastracija. Nisam surova samo realna. Uz duzno postovanje ,treba stroziji zakon

  • Godzilla sa morave

    18. avgust 2018 | 22:14

    Moj je sestrić odbačen bio od oca, nije plaćao alimentaciju I kada smo god dostavljali sudu gde radi on je menjao posao.Stigao je i do policije,nije bio razveden od sestre,napravio je falš papire I oženio se,bigamija,imao dve zakonite žene.Bilo je tu još milion stvari,ukratko svoje dete nije viđao,alimentaciju nije plaćao,i sada ja tog istog čoveka vidim kako je dobio neku decu na čuvanje,hraniteljska porodica.Postoji li bre U ovoj našoj zemlji neka institucija koja kontroliše gde šalju decu ili se to šalje na lepe oči

  • Miroslava

    18. avgust 2018 | 18:46

    Gde su socijalne službe. Kome se deca daju. Ko ih obilazi i kontroliše? Sramota. A hoćemo u Evropu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA