≫ 

Čačanin koji je obmanjivao Interpol izručen Srbiji: Uhvaćen je zbog droge, a stalno je menjao lični opis kako bi umakao policiji

Vladimira Jelisavčića je policija uhapsila zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

  • 0

Posle više od dva i po meseca, Vladimir Jelisavčić kojeg je crnogorska policija uhapsila zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, izručen je Srbiji.

Pao diler sa Interpolove poternice: Čačanin uhapšen u Crnoj Gori

Službenici Centra za bezbednost Podgorica su, 29.05.2018. godine, lišili slobode Jelisavčića, koji je bio čak i na međunarodnoj poternici raspisanoj od strane NCB Interpola Beograd.

Ilustracija Foto: AP/Tanjug

On će izdržavati zatvorsku kaznu u trajanju od tri godine koja je izrečena presudom Višeg suda u Čačku, zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nakon njegovog hapšenja, dva i po meseca se čekalo na izdrućenje, a onda je pre četiri dana konačno predat srpskoj policiji.

Kako saznajemo, Interpol je dugo bio za petama Jelisavčiću ali pošto je konstantno menjao opis to im je značajno otežavalo posao.

VIDEO: Zaplenjeno više od 8 kg marihuane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA