≫ 

Autobus smrskao nogu starijoj ženi: Narkomani opljačkali vozača dok joj je on ukazivao pomoć

Ona je prebačena u Kliničko bolnički centar i nalazi se u životnoj opasnosti

  • 1

U centru grada u Zmaj Jovinoj ulici  dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređena starija žena. Autobus joj je smrskao noge, a na licu mesta gde se dogodila nesreća je velika lokva krvi koja svedoči o teškim povredama.

Za sada se ne zna da li je ona povređena kada je ulazila ili izlazila iz autobusa.

Crnogorci dižu poternicu Interpola ako se Sara Vidak ne pojavi u zatvoru

Ona je prebačena u Kliničko bolnički centar i nalazi se u životnoj opasnosti, jer ima i povrede grudnog koša i glave.

Da zlo bude veće, dvojica muškaraca starih oko dvadesetak godina opljačkalo je vozača autobusa, posle teškog udesa u ulici Zmaj Jovinoj, u centru grada, u kome je teško povređena jedna ženska osoba.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели iKragujevac -Istina na 1.mestu (@ikragujevac) дана

U vreme dok je vozač izašao iz autobusa da bi došao do povređene žene, lopovi su iskoristili situaciji i odneli torbicu sa celodnevnim pazarom i ličnim dokumentima. To je uvideo kada je policija pokušala da ga indentifikuje posle udesa. Inače, još uvek se ne zna do saobraćajne nesreće u kojoj povređena jedna starija ženska osoba. Kako saznajemo na licu mesta gde smo zatekli patrole saobraćajne policije i veliku lokvu krvi ne zna se da je do povređivanja došlo prilikom ulaska ili izlaska iz autobusa.

- Ženi su noge smrskane, bila je svesna, ali izgleda da je imala i ozbiljnije povrede grudnog koša i glave-kaže nam očevidac događaja i naglašava da je Hitna pomoć došla veoma brzo ali da je evakuacija žene zbog specifičnosti povreda trajala poprilično dugo. U KC je, saznajemo trenutno operacija ženske osobe stare oko 60-ak godina koja je u životnoj opasnosti.

Inače, očevici tvrde da su dvojica mladića koji su opljačkali vozača autobusa, delovali unezvereno i da je najverovatnije reč o narkomanskim zavisnicima.

VIDEO: Kamen veličine košarkaške lopte probio šoferku i udario vozača pravo u glavu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pjotr

    7. septembar 2018 | 07:20

    narkomani haraju Srbijom. stanite tome na put vec jednom. ovaj problem se ne resava samo hapsenjem narkomana, punjenjem zatvora i ludnica vec prvenstveno suzbijanjem legla korupcije u policiji i zdravstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA