≫ 

Volim te kao majku, ali moram da te iskasapim: Morbidni detalji zločina iz Pećinaca u kom je mladić izbo baku 15 puta

Verica (74) je samo čudom uspela da preživi, njeno zdravstveno stanje se popravlja, ali ne prima posete u bolnici

  • 0

Kad je Verica ugledala Milana, rekla je: "Evo ti sve pare, samo me nemoj ubiti". On joj je odgovorio da je voli kao majku, ali da je narkoman i da mora da je opljačka. Zatim joj je naneo 15 rezova britvom po telu.

Ovo su, kako Novosti nezvanično saznaju, detalji krvavog razbojništa u Sremskim Mihaljevcima kod Pećinaca, kada je Milan Gajić (22), kako se sumnja, teško povredio Vericu Stanković (74).

Strašan zločin u Pećincima: Muškarac preklao ženu, pa je ubadao još 16 puta po telu

Nije poznato koliko je novca uzeo iz njene kuće. Dan posle zločina meštani ovog inače mirnog sela i dalje su u strahu. Za mladića, koji je uhapšen odmah nakon zločina i koji čeka saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, kažu da je nekada bio dobro dete, ali da se tokom srednje škole u gradu brzo pretvorio u lošeg momka.

Kuća Verice Stanković/ Foto: S.K.

U Šimanovačkoj ulici, gde se dogodio napad, komšije su se i u utorak među sobom raspitivale o zdravstvenom stanju njihove Verice, koja se i dalje nalazi u Kliničkom centru u Beogradu.

- Čuli smo da ne prima posete, ali da joj je bolje. Pa ovo je strašno šta se desilo, retko ko je od nas noćas oka sklopio, svi smo se potresli - kaže jedna od komšinica povređene žene, koju je do ponedeljka redovno posećivala.

Meštanke kažu da je tako svaka od njih mogla da bude meta.

Komšije/ Foto: S.K.

- Ima nas nekoliko žena koje živimo same, muževi su nam umrli. U ove letnje dane samo su nam roletne spuštene na kućama, a prozori uvek otvoreni. Tako je mogao da uđe u bilo čiju kuću i povrediti neku od nas - pričaju meštanke i ponavljaju: "Samo da ga više ne puste na slobodu".

Za Gajića u selu kažu da je odavno poznat policiji zbog raznih razbojništava, ali za njegovog oca Zorana imaju samo reči hvale, opisuju ga kao vrednog i čoveka koji se ceo život muči.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA