Optužnica protiv transvestita Gorana Abdulova za ubistvo ljubavnika

Abdulov je uhapšen početkom jula zbog sumnje da je izbo na smrt Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, u iznajmljenom stanu u Zemunu

  • 14
Jovana ili Goran Abdulov, Marko Radović Foto: Privatna arhiva, Facebook/Marko Radović

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Gorana Abdulova (34) za ubistvo i predložilo je da mu se produži pritvor.

Abdulov je uhapšen početkom jula zbog sumnje da je izbo na smrt Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, u iznajmljenom stanu u Zemunu.

Goran Abdulov sa majkom Foto: Privatna arhiva

"Mahinalno sam dohvatio nož. Mnogo mi je žao, i dalje ga mnogo volim": Ovo je transvestit Goran ispričao na saslušanju zbog ubistva Marka Radovića

Policija ga je već sutradan uhapsila i on je otada u pritvoru.

Video: Ispovest majke transrodnog ubice

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MatijaBG

    7. septembar 2018 | 14:42

    Sad počinje najteži deo ovog strašnog događaja. Suđenje, a svi znamo kakvo je sudstvo u Srbiji. Ne sumnjamo da će Abdulov i njegova mama, svakojakim obmanama nastojati od sebe napraviti žrtvu. Samo se nadamo da to neće proći.Mnogo zavisi i od Markove odbrane.,a imajući na umu da se navodi i dalje da su bili "ljubavnici",ne znam šta rade i kako...kako god, borba za istinu počinje!

  • Anja

    7. septembar 2018 | 16:14

    Marko je jedno najbolje bice koje covek moze da upozna...drago mi je sto sam to odavno ucinila jer tad sam znala da postoje pravi ljudi...svi koji ga ne poznaju zamolila bi da ne komentarisu,jer mozda i njegovi najblizi citaju i to ljude boli i pored smrti sina..

  • Vera

    7. septembar 2018 | 15:18

    DAO BOG NAJVISU KAZNU...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA